Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

kurtage ved limithandel


58673 Hamburg 25/6 2012 23:46
Oversigt

Siden nytår har Jyske Bank ændret sine handelsbetingelser. Hvis en limitordre bliver splittet op i flere portioner, betaler man minimumskurtage for hver enkelt portion. Er der andre, der har været ud for det? Jeg oplevede ved køb af en portion DNO, at ordren blev udført i to portioner, hvor den anden bestod af 1 enkel Aktie. For denne skulle jeg betale 25 kr. minimumskurtage. For den første del betalte jeg de sædvanlige 0.15%. Da jeg beklagede mig i banken, fik jeg at vide, at reglerne er siden starten af 2012 lavet om og jeg risikerer ved limithandel, at ordren bliver opdelt. Så betaler jeg Kurtage for hver portion. Men i dette specielle tilfælde (1 aktie) fik jeg pengene retur. Er der andre banker, der gør det samme?



26/6 2012 15:57 johnny57 058679



Det lyder umiddelbart ikke rimeligt det kunne jo forlede banken til altid at splitte ordren op. Bruger selv Danske og har ikke oplevet det hvis man sørger for at ordren er åben længe nok til at gennemføres.

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT