Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BAVA: IMVAMUNE godkendt til AD-patienter


59202 TheBekkers 17/7 2012 14:05
Oversigt

Det har været forventet, at Imvamune vil blive godkendt til behandling af personer med Atopic Dermatitis (AD), jf. http://www.bavarian-nordic.com/investor/announcements/2012-09.aspx.

Det, som jeg dog især hæfter mig ved i denne positive meddelse, er følgende citat,
"Bavarian Nordic will soon complete the manufacture of IMVAMUNE® for the Strategic National Stockpile," said Paul Chaplin, Infectious Disease Division President. "With this significant increase of the eligible population we anticipate that this will lead to a long term business relation with HHS to ensure IMVAMUNE® is available to protect all Americans with atopic dermatitis and HIV from smallpox.".

Tættere på kommer vi jo nok ikke en udnyttelse fra USA af options-delen af RFP3-kontrakten . Der er tale om et klart signal om commitment og hensigt omkring køb af Imvamune til både HIV og AD, at samtidig må de være relativt langt i deres forhandlinger, når der meldes så utvetydigt ud. Naturligvis skal vi lige have underskriften, men det er faktisk en meget positiv meddelse fra BAVA i mine øjne.

Samtidig tror jeg, at ovenstående måsk er årsagen til, at Orbimed 2 dage senere (i fredags) meddeler, at de nu ejer over 5 % af aktierne i BAVA, jf. http://www.bavarian-nordic.com/investor/announcements/2012-10.aspx. Orbimed må jo også have set en god langsigted investering - især med udvidelsen af patienter, som Imvamune kan anvendes til.

Alt i alt en god nyhed, som lidt er forsvundet i sommerferiens lave aktivitet. Men det gør jo ikke så meget, når blot den langsigtede forretning nu ser ekstra sund ud, så skal markedet nok korrigere herfor senere.

/TheBekkers





17/7 2012 14:42 troldmanden 059203



Ja mere og mere tyder på US i en eller anden udstrækning vil bestille mere end blot de 20 mio de allerede har bestilt. Spørgsmålet er så blot 2 ting. 1) hvornår kommer options udnyttelsen (2 er det kun en varmbase altså løbende udskiftninge af de eksisterende 20 mio eller taler vi en reel udvidelse af deres beredskab til mere end "blot" 20 mio vacciner




17/7 2012 14:49 TheBekkers 059204



Paul Chaplin udtaler selv, at deres fremtidige samarbejde omfatter både AD og HIV patienter. Det betyder, at der skal indkøbes mere end de 20 mio. doser pt., så der for hælder jeg til hel- eller delvis udnyttelse af optionen på de 60 mio. doser. Det virker i hvert fald mest på linje med hans udtalelse i meddelsen fra BAVA.



TRÅDOVERSIGT