Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Zealand og Spectrum Pharma updates


60290 investor1989 25/8 2012 15:58
Oversigt
26/8 2012 17:54 Sukkeralf 260295Hej investor1989

Et par korte kommentarer til Spectrum.

Nu er Spectrums markedsværdig jo vokset kolosalt over de seneste 10 år, hvilket er flot og Rajs fortjeneste - og kursstigningen er voldsom, men alt andet lige bliver det sværere og sværere fremover at få samme procentvise gevinst da markedsværdien jo er en helt anden.

Uden at kende Spectrum så godt, så må størstedelen af kursstigningen jo skyldes Fusilev - spørgsmålet er så om belinostat, apaziquone og måske zevalin får lignende succes. Ligeledes tvivler jeg lidt på om de får Allos til den ønskede pris.

Du roser Raj meget og det kan jeg godt forstå, når man kigger på den værdi han har opbygget, men fra sidelinien er han også en type man kan være lidt nervøs for, da han virker meget egenrådig og umiddelbart har en tendens til ikke at tale så megetmom de dårlige ting.

Hvis dette er korrekt så skal man passe på, at der ikke pludselig findes en del skeletter i skabet - for kommer et selskab først ind i en dårlig stime, så har den slags med at blive i skabet.

Jeg synes det bliver spændende at se hvor Spectrum står om et halvt års tid, når vi kender topline data fra belinostat i PTCL, når vi kender FDAs syn på Apaziquone, når vi ved om Allos købet går igennem og om Zevalin salget begynder at stige.

Vigtigst er dog selvfølgelig Fusilev salget og her tror jeg de fortsat står stærkt.

Held og lykke med de næste 10 år
Sukkeralf26/8 2012 19:38 investor1989 060296Hej Sukker.

Du har helt ret mht. de ting du siger om Raj. Det er et klart problem at han ikke gennemgår de "dårlige ting" men virker meget "ensporet" i hans tankegang. Omvendt har det jo også givet ham succes. Eksempelvis har specrum aldrig nævnt CUP resultaterne med så meget som et ord eller 1 linje i deres meddelelser....

mht. Allos er det kun FRC der stopper dette. Både Spectrum og Allos er meget opsatte på dette. Men prisen er MEGET lav, det ville være et mega scoop hvis SPPI får det her igennem. Det er blivet opdaget i sidste uge, at grunden til udsættelsen hovedsageligt skyldes en del Allosaktionærer har lagt sag an mod Allos selskabet fordi de mener bestyrelsen har solgt dem for billigt væk.

Men jeg tror stadig det går igennem. Allos kassebeholdning er nede på omkring 75 mio. $ nu og skrumper konstant. og de har ikke udsigt til nye indikationer for Folotyn indenfor 1-2 år.
Med spectrum kan de spare enorme mængder i synergier og få allos ihvertfald til at go 0.

Det der også er interessant for Spectrum er, at Allos faktisk har en ret spændende pipeline udvoer Folotyn. De har bare stoppet al udvikling af den for at fokusere alt på Folotyn.26/8 2012 21:36 Sukkeralf 060300Jamen det er vel aktionærerne der bestemmer om de vil sælge - eller i hvert fald majoriteten af dem ? Hvem er FRC og hvad er deres begrundelse for at salget ikke kan gennemføres ?26/8 2012 21:53 investor1989 060301Det er en salgs konkurrencestyrelse eller sådan noget? atlså noget der skal godkendes før man kan opkøbe andre. Ja problemet er at de største aktionærer + bestyrelsen er klart for købet.
Det trækker ud fordi en del medarbejdere er utilfredse. og det er jo logisk nok, når der bliver fyret måske 50% af dem. Alt indenfor administration, IR, HR etc. bliver jo fyret.. En del indenfor R&D garanteret også da Raj 100% vil have sine egne R&D folk. De eneste der nok for lov at forblive langt størstedelen af er sælgerne og markedsføringsfolkene.26/8 2012 22:29 Sukkeralf 060304Husker bare at der stod, at omkring 60 procent af aktiekapitalen havde sagt ok - eller skal det ikke forståes således, altså det antal aktier der nævnes ved udsættelserne.

Medarbejdernes har vel intet at sige angående et salg - det er vel kun ejerne, altså aktionærerne. Bestyrelse og evt. Direktion kan anbefale et salg, men der skal vel en hvis procentdel af aktionærerne med, for at det lader sig gøre ?26/8 2012 22:33 investor1989 060305Ja de skal da vidst over 90%. Men tror jeg også kommer. Problemet er at når de forlænger fristen kan aktionærerne sælge i markedet og så skal de nye til at sige ja igen osv. Så der kommer først en endelig afklaring når FRC har godkendt handlen. Jeg ser den bare ikke falde igennem når både bestyrelse og storaktionærer anbefaler handlen. Sjældent at småaktionærer vil blokere for sådan en handel. Især når deres alternativer er en kapitaludvidelse.26/8 2012 22:48 Sukkeralf 060307Ved ikke så meget om den slags, men lige som vi indimellem taler om hvad vi mener en givet virksomhed er værd, så kan Allos aktionærerne jo sige nej i håbet om, at Spectrum kommer med et nyt bud.

Vi så jo dette eksempelvis i Affitech herhjemme - budet blev vistnok ikke bedre i anden omgang, men sådan er det.

Vi ser hvad det ender op med - i første omgang må ulempen være størst for Allos, da det giver dem mindre tid til at finde en anden løsning, hvis Spectrum ikke får held med overtagelsen.

Mvh
Sukkeralf27/8 2012 07:53 investor1989 060309Ja men det er heller ikke godt for Spectrum. Allos brænder en del penge i kvartalet. Og jo før Spectrum kan få overtaget og lavet besparelser så Allos kommer til at give overskud jo bedre.29/8 2012 07:30 investor1989 060384Hej Sukker. Så har SPPI fået clearing fra FTC til at gennemgøre opkøbet.
http://finance.yahoo.com/news/spectrum-pharmaceutical..
Så vi finder ud af på tirsdag om de får det igennem. Det er dog værd at bemærke at de i indlægget blot skriver at de skal bruge "majoriteten" af aktionerne. Forstår jeg som over 50%.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER