Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

vestaskrak 2


60947 canis aueus 19/9 2012 17:46
Oversigt

Bank of Vestas, eller Bank of America...hvorfor opretter vestas ikke en investeringsbank, under regelsættet formaalsparagraf no. 1 :::::bankens hovedopgave er at servicere aktionærer via udbytte,financiering af vestasproducerede projekter,samt sikre begge virksomheders fremtidige eksistens...kinesiske spekulanter som evt. lurer paa opkøb af gældsposter i vestas er færdige,aftaler med japanske virksomheder STOP hvorfor sælge ud af knowhow i vestas, sælg dog direkte til den japanske stat, den triste atomare ulykke i japan aabner en dør for eksport af vindenergi...hvem kommer først Siemens General Electric ell. lille Vestas.Eurokrisen er uløst politisk vilje eller mangel paa samme,styrker min tanke om at vestas bør reagere hurtigt og konsekvent ved at oprette et nyt investeringsselskab, man undgaar en udvanding af vestasaktien ved emmission, man opnår styrket tillid til at virksomheden kan levere varen, husk blot stop for massefyringer for at pynte paa et sminket lig, saenk priserne paa produktet-producer hvor arbejdskraften er billig-overtal nuværende kreditorer til at investere i et nyt selskab som her omtalt...Vestas ER ikke krakket men tæt paa, ingen kan købe aktionærkredsen er for spredt dvs. tidskrævende at sælge vestas..ordretilgangen bør forbedres væsentligt,det bliver svært at rette op på...Finanskrisens omfang siden 2007-2008 samtidigt kombineret med en vanvittig ide om at bevare status som verdens største leverandør koster kassen for aktionærerne, bank of vestas kunne være løsningen bevarelse af en dansk virksomhed...



19/9 2012 18:51 Razorgarf 060948



Jeg var i Kuala Lumpur for nylig, der har de en Bank Islam, den syntes jeg er lidt sjovere.



19/9 2012 18:55 Conner 460949



Du er da godt nok gal i skralden hva´
Nu har jeg set dine fire skrevne indlæg igennem, og det ser ud til, at der kun er et formål - at nedgøre dette site. Hvorfor ved jeg ikke, men var det ikke nemmere, blot at undlade at skrive ?

Når det så er sagt, så antyder dit sprogbrug, at der ligger lidt mere gemt under overfladen, det ville være rart, at se lidt til den side af dig

Mvh



19/9 2012 18:59 troldmanden 060951



Og hvor skal de penge så lige komme fra? Det er jo ikke just fordi vestas svømmer over med kæmpe store frie positive cashflow som kan bruges der.



20/9 2012 14:44 Hjulmand 060957



Dit forslag minder til forveksling om Bank of BIF.

Et gammelt ord siger: Skomager bliv ved din læst.



21/9 2012 10:28 mccarthy 160966



Faldt over en gammel link som jeg havde gemt og som jeg ikke mener jeg har postet her på sitet. Det er en masse tal og gerninger omkring V164 og Siemens SWT-6.0-120 og udstiller disse firmaers go-to-marked strategier.
http://ing.dk/artikel/119912-saa-snurrer-siemens-monster-moelle#debate
Håber i finder snakken brugbar.



1/10 2012 08:01 Rizla 061138



Hej Canis .
Du har da godt nok præsteret en brainstorm her på mindst 25 sek/m - der har været rimelig heftig gennemtræk . Jeg er sikker på Vestas bestyrelsen har brug for dine skarpsindige betragtninger - send dem for Gud`s skyld med det samme , da du jo åbenbart mener Vestas er ved at krakke .
Inden du sender dit mesterværk , synes jeg lige du skal tjekke stavningen af dit alias . Jeg går ud fra at dit alias , som du har stavet : Canis Aueus , skal henlede opmærksomheden på den gyldne sjakal , som staves : Canis Au(r)eus . Jeg skriver det bare fordi ; at hvis man er typen der selv mener , man er mere skarp end andre og til enhver tid er parat til at påpege andres fejl , er man nødt til selv at ha`orden i bla. grammatikken , for at opbygge en vis troværdighed og respekt blandt de Sjakaler , man ønsker at hyle imellem .
Held og lykke med redningen af Vestas . Hils Ditlev og konen ;o)
Mvh. Rizla.



TRÅDOVERSIGT