Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto - manglende aftaler


61365 Thomas 10/10 2012 13:04
Oversigt

Hi guys

Som alle andre, undrer jeg mig over hvorfor vi ikke får lukket nogle aftaler. Det har været annonceret i en 7-8-9 mdr at BioPorto har været i forhandlinger med de store spillere om distributionsaftaler.

Vi sidder med VAREN. Der er adskillige større aktører der tilsyneladende vil have den. Det kan ske at Thea spiller hardball om prisen, men hun sidder altså med ALLE kort på hånden for at få presset diverse selskaber til at gå med på hendes vilkår. Og det er der indtil nu INGEN der har villet. For mig at se begynder det at være et kæmpe faresignal. Man kan ikke forhandle om en pris i 8 mdr og jeg tror reelt slet ikke på der foregår forhandlinger mere.

Men jeg kan altså bare ikke se hvad det er der skal skille Thea og samtlige store spillere på den måde. Kan det virkelig kun være prisen? Der må være noget andet? Nogen der har nogle kvalificerede bud?

Er der nogen der frygter at vi en dag får en meddelelse om at forhandlingerne er indstillet på ubestemt tid?



10/10 2012 23:23 fillandkill 961387



Hej Thomas, og alle andre..

Tror vi alle er enige om at træerne ikke vokser ind i himmelen, ville også næsten være for nemt om det var tilfældet.

Men sjovt med en Aktie som BioPorto, prøv at rationalisere lidt over hvad der er meldt ud, og særligt, hvad der er meldt ud af hvem..

Vi er helt enige om at en af de store aftaler burde være meget meget tæt på, og ja.. Thea har skuffet mig, jeg troede virkelig på at "AFTALEN" kom i første halvår. Når det så er sagt, så melder de ud i Q1 at de forventer den første regionale, eller globale aftale i første halvår, hvilket de også leverer, MEN, ikke den vi forventede, så det var en skuffelse... ubetinget..

I halvårs meddelelsen, hedder det sig at de forventer yderligere samarbejder med både regionale, og globale selskaber, det vil altså sige at de forventer mere end 1 aftale i 2. halvår
- "Der ventes at ske etablering af yderligere samarbejder med regionale- og globale diagnostiske selskaber i indeværende år. " Og
"Implementering af The NGAL Test™ i rutinediagnostikken er godt i gang, blandt andet i form af igangværende
valideringsstudier samt indledende samarbejde med større aktører om markedsføring af testen."

Det vil sige, at rent faktisk har BioPorto KUN skuffet 1 gang, - men hvor pokker kommer så alle de datoer fra, som vi har set frem imod konstant? -
Jeg synes der er flere i flokken, som har en tendens til at lade andre vide at de ved mere end vi andre, og på den måde støbe nogle kugler, som desværre endnu, ikke har holdt. Det føles som om BioPorto har skuffet et utal af gange i år, det har de ikke... de har faktisk, ret beset, holdt hvad de har meldt ud..

Hvor så alle de forskellige datoer kommer fra, kan man jo så Medicoinvestor efter..

Vi er jo alle pionere på dette felt, og vi er alle sammen i aktien fordi vi kan se starten på noget der kan blive rigtig stort, men vi skal jo lige huske på at vi stadigvæk skal bruge 6-8 kvartalsmeddelelser med stigende salg, før vi kan danne os et billede af potentialet. jeg tør med sikkerhed love, at potentialet ikke bliver afdækket hverken i år, eller næste år, -men det er derimod min klare overbevisning at vi har vind i sejlene.

Jeg har lidt fortrudt at jeg ikke solgte alle mine aktier sidst i August, og det er ud fra een helt enkel betragtning, nemlig at der d. 23 August, blev købt 50.000 aktier af et bestyrelsesmedlem, - det er i min optik et helt klart salgssignal på den korte bane, og et købssignal på den lange bane.

Vi ved med 120% sikkerhed, at man ikke må foretage insiderkøb, hvis man ved med sikkerhed at der er nogle kurspåvirkende nyheder på vej, - Iøvrigt skriver Troldmanden det samme, i hans indlæg op til Roche´s Kapitalmarkedsdag, at alting passer perfekt, bortset fra det nylige insiderkøb. - var Ngal testen blevet præsenteret på Roche´s kapital markedsdag, så var Peter Nordklid i ret store problemer, det er ihvertfald min umiddelbare vurdering.

På den lange bane, så er insiderkøb et utroligt bullish signal i min optik, men på den korte bane betyder det, at der ikke er nogle særlige nyheder på vej, ment på den måde, at Peter Nordklid på tidspunktet for insiderkøbet, ikke har vidst noget konkret i den nære fremtid, som ikke fremgår af seneste kvartals rapport.

I seneste kvartalsmeddelelse skriver BioPorto at-
"Desuden har der været forsinkelser i henholdsvis opnåelse af tilskud til testen i Kina og i
færdiggørelsen af de tekniske valideringer på flere væsentlige analyseinstrumenter. Salget forventes at stige markant i 2. halvår i takt med at validering af testen er gennemført og efterfølgende distributions samarbejde med flere af de større globale diagnostiske selskaber, samt at de første storvolumensalg til Kina og Brasilien opnås. "

Det er jo ikke til at sige hvorfra de forsinkelser kommer, men vi skal lige huske på at det er begrænset hvor hårdt BioPorto kan slå på trommen, overfor selskaber som Roche, Siemens m.fl. - Thea har måske nok været lidt optimistisk, men hvor mange gange har vi ikke set i bakspejlet, og erkendt at de har fuld knald på kedlerne.

Endvidere skal vi jo også huske på at der findes endnu et aspekt i denne sag, en ny test som The Ngal test, skal jo også igennem en myndighedsaccept, hvorfra startskuddet egentligt skal affyres, - det lader til nu, at det første land der kommer til at tilbyde reimbursement er Kina, og BioPorto forventer et større salg, umiddelbart derefter, og jeg har tidligere hørt hvor stort og omfattende et arbejde BioPorto har mht. at søge tilskud verden over..

Så alt ialt, min vurdering... prøv at reflektere lidt over alt hvad der er meldt ud, og de problemer BioPorto står overfor, jeg tror det er lidt mere komplekst end blot en underskrift..

BioPorto har travlt resten af året, hvis vi fra d. 23 August, hvor Peter Nordklid køber sine aktier, lægger 6-8 uger til, så er vi ca ved idag, - hvis vi herfra, skal lande minimum 2 aftaler, opnå et markant stigende Ngal salg, få de første store ordrer fra Kina, så er det ved at være nu der skal ske noget...

iøvrigt, hvordan pokker kunne Thea sælge aktierne i kurs 7,5- når vi ikke engang kan holde os over kurs 6.

Handlen i øjeblikket ligner for mig et afdæmpet opkøb på venstresiden, jeg synes egentligt det er fantastisk at man kan købe stille og roligt, samtidig med at kursen falder. Men hvorfor pokker købe i kurs 7, hvis folk vil sælge i kurs 6...



Fill



11/10 2012 00:33 fillandkill 361388



Der er ingen tvivl om at vi står ved et ret afgørende punkt i BioPortos historie i øjeblikket, og vil, set i lyset af trådstarteren, og øvrige, mig selv inkl. på det kraftigste opfordre BioPorto til at afholde et investormøde.

Jeg forsøgte selv, i forbindelse med regnskabet, at sætte en Q&A session op her på PI, med BioPorto, efter flere dages overvejelse takkede BioPorto pænt nej tak.

det er selvfølgelig fri spekulation, men om BioPorto ønsker at vente med at holde en investorpræsentation, til efter den første store distributionsaftale, eller om der er andre faktorer der spiller ind, ved jeg ikke.. men jeg mener ikke det kan være det store problem, skulle det endelig komme dertil, så kunne de da afholde 2 møder..

Fill



11/10 2012 10:25 troldmanden 061391



Vel brølt fill. Kan næsten ikke være mere enig!!

Der har været for meget støj rundt omkring potten. Men potten har nu heller ikke gjort det let for dem selv. Jeg har skrevet det før. Men det er altså en strategisk brøler at fortage disse årlige små kapital udvidelser. Det koster alt for meet fokusering når man hvert år skal ud at hente nye penge.

Og så tror jeg også det er ved at være tid for potten bør genoverveje deres udadvendte IR strategi. CT er rigtig god til at svare på spørgsmål via mails. Men det ER bare noget helt andet at møde ledelsen in person til et investor arrangement hvor man kan få mere uddybende svar. Det er muligt de ikke føler de har så meget nyt at berette om. Men hvis investorene føler de har nye spørgsmål jamen så har de nye spørgsmål. Og det er også ved at være ude til investor præsentationer de kan fortælle om casen til nye potentielle investorer som endnu ikke har noget specifikt stort kendskab til dem. Så kort sagt de skal mere ud på landevejen. Og så er det i princippet lige meget om det er DAF messe, PI lifescience seminar eller noget helt 3. De skal bare mere ud og præsentere deres case og give folk mulighed for at møde ledelsen. Og det gælder til arrangementer i både KBH område og jylland......



11/10 2012 10:46 Thomas 161393



Tak for jeres svar. Og jeg kan godt se at de forskellige boards måske har hypet nogle datoer for meget osv.

Jeg ser dog ikke noget egentligt svar fra jer omkring hvilke problemer der kan være ift at indgå aftaler. For det kan da for søren ikke passe at man ikke kan blive enige om prisen med en eneste stor spiller? Hvad er jeres bud på hvad det er der forårsager knaster på vejen? Hvor bekymrede er I efter denne LANGE periode med løfter om aftaler uden der er sket noget? Hvor tungt er I selv positioneret for tiden?

Man må jo overveje sit engagement, når vi ingen vegne kommer...



11/10 2012 12:53 RuneBJensen 261399



Jeg kan da godt selv starte med at sige at ud fra de midler jeg har, er jeg temmelig heavy lastet i Bioporto, Men jeg er også med på den lange bane så hvad der sker i dag i, morgen eller om 2 mdr. får ikke mig til at sælge. Huske nu at læg potten til side og se hvad der er sker om 1-2 år og gem frustrationerne.

Men når det så er sagt, så har jeg selv undret mig over Emission og over kursen , og at det tager over 3 uger at tilføje de nye aktier til investor (er) og ikke kun til EN investor.

Det tager normalt selskabsstyrelsen 3-4 dage at udstede nye aktier, så hvad der er gået galt i mellemliggende periode ved jeg ikke?.
Er Bioporto inklusiv Roche virkelig færdig med at validere Deres maskiner, eller er der stadigvæk nogle komplikationer med valideringen. Vi ved jo bare at Bioporto er færdig med at bruge ressourcer på Roche, men er det også ens betydende med færdig validering?

Personligt har jeg hele tiden troet, at lige så snart aktierne bliver tildelt fra Emission vi så også ville se en global aftale, for så havde investorerne mulighed for handle med aktierne i markedet, det ville samtidig passe med Insiderhandel som nu er 6-7 uger gammel mener jeg.

Held og lykke til os alle.



11/10 2012 14:32 Hjulmand 161405



Hej Thomas,

De manglende bud på, hvorfor de store aftaler udebliver, er vel fordi vi andre heller ikke kender svaret og kun kan gætte. Årsagen kan være usikkerhed. På den ene side af bordet skal man sikre fremtidens indtægter, og på den anden side, skal man sikre sig ikke at brænde nælderne på et nyt produkt. Et er sikkert, hvis det var ligetil, så var kontrakterne skrevet.

Som Fillandkill skriver, så har ledelsen stort set holdt hvad de har lovet i H1. Hvis de stadig tror på deres mål for H2, så er der vel ikke noget at meddele, før der er indgået nye aftaler/kontrakter. En Emission til 7,5 på det tidspunkt, skal ledelsen vel også roses for.

Kontrakter til bestemte tider, udtrykker ikke ledelsens eller aktiens kvalitet. Jeg tror på pottens produkter og jeg tror på at ledelsen gør deres bedste, og véd at de ikke kan dele det med os, før aftalerne er i hus.
Hellere en god aftale, for sent, end en dårlig aftale, til tiden.

Vi ved allerede, at der går lidt tid før vi ser det egentlige potentiale, men jeg tror på, at jeg får min investering rigeligt forrentet.
Jeg har forståelse for behovet for kurspleje, men nøgleordet her er tålmodighed.

Når det er sagt, så har info og samtale aldrig skadet nogen, heller ikke mellem en ledelse og ejerkredsen.

Min portion er afpasset min portefølje.



11/10 2012 16:36 BiopOrBust 061407



NGAL is my shepherd, I shall not be in want.
It makes me lie down in green pastures,
it leads me beside quiet waters,
it restores my soul.
It guides me in paths of righteousness
for its name's sake.

Even though I walk
through the valley of the shadow of death,
I will fear no evil,
for NGAL are with me;
your rod and your staff,
they comfort me.

NGAL prepare a table before me
in the presence of my enemies.
You anoint my head with oil;
my cup overflows.

Surely goodness and love will follow me
all the days of my life,
and I will dwell in the house of NGAL
forever.



11/10 2012 20:23 leoloo 161415



Mel.: Irsk trad.

Ngal is perfect in the world just now.
Rolled in and available, clearly a cash cow.
Now superior, in 10 years will it be mentioned no more?
But what is it, friends, that make you all so sure?
The 100 year prospect, the leadership or their price?
Didn't the patent stuff and now certainty of lifespan make you think twice?

Refrain:
S/C lasted for far too many years
Useless test, causing far too many tears
S/C will never, ever again sell a shite
Still the future stuff will show competition just right

After birth this thing was hidden in a desk
And the Serum institute did not take the test
But mighty Lindblad thought it would be just fine
To turn investors into his own cashing swine
Then a CEO and a longhaired calculator
175 million times 200 is your fortune creator

Refrain:
S/C lasted for far too many years
Useless test, causing far too many tears
S/C will never, ever again sell a shite
Still the future stuff will show competition just right

Tend to forget the benchmark in this deal?
The British NICE will your fortune seal
They will bargain pence while you are dreaming pounds
For a while the machine guys will still slender around
But not for long, they know what the thing is worth
Aint gonna be their job to call the CEO back to earth.

Refrain:
S/C lasted for far too many years
Useless test, like a busdriver drinking far to many beers.
S/C will never, ever again sell a shite
Still you´ve got the chance of setting the portfolio just right.

----*----

Omkvædet kan varieres bl.a hørte jeg CEO og thight i den afsluttende linie, men jeg er ikke helt sikker.

Vh

leoloo



11/10 2012 20:53 BiopOrBust 061416



And the investor answered her and said, Thea, if it be thou, bid me come unto thee on the water.

And Thea said, Come. And when the investor was come down out of the ship, he walked on the water, to go to Thea.

But when he saw the wind boisterous, he was afraid; and beginning to sink, he cried, saying, Thea, save me.

And immediately Thea stretched forth her hand, and caught him, and said unto him, O thou of little faith, wherefore didst thou doubt?

And when they were come into the ship, the wind ceased. Then they that were in the ship came and worshipped Thea, saying, Of a truth thou art the Daughter of NGAL.

And when they were gone over, they came into the land of America. And when the men of that place had knowledge of NGAL, they sent out into all that country round about, and brought unto NGAL all that were diseased; And besought Thea that they might only touch the hem of her garment: and as many as touched were made perfectly whole.



11/10 2012 21:07 leoloo 061417



du fedter bob, men det er ikke for skribenter på dette site.. thou.. unto.. bla bla.. middelaldervrøvl eller aha hmm.. din lille bastian Monty P.!!

Og så kan vi herfra vendsyssel koldt konstatere at du har bøvl med kan at holde så meget som en gammel rusten vallevogn i den modargumenterendes midterstribe.

O.K nu var det jo dig der begyndte på engelsk, og som sådan sætter du jo standarden. Men alligevel; Op på versefødder om jeg må be.

thou.. didst.. ord der om 100 år ikke vil give et eneste hit på google når kombineret med Thea Olesen

vh

leoloo



11/10 2012 21:11 BiopOrBust 061418



Det kan du da ha ret i leo, men synes at King James versionen havde en passende svulstighed der egnede sig bedre i sammenhængen end det moderne skidt man kan opdrive nu om dage...



TRÅDOVERSIGT