Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Rockwool - køb nu?


61541 Revilo 17/10 2012 09:06
Oversigt

Jeg overvejer at gå ind i denne Aktie.
De er for nylig begyndt at rykke ekstra ind i Nordamerika og har fabrik klar i Memphis år 2014.
Der er opstået gode muligheder for et marked i Kina, da der er opstået slemme brænde under nybyggeri og brandsikkerhed er kommet i søgelyset. Rockwool er et ikke-brændbart materiale
Lars Persson, fra Nordnet, anbefaler køb når den bryder 550 og isolationsmarkedet må vel ventes at blive mere og mere positivt globalt set. (Dvs man sagtens kan have den long)

Hvad siger I andre??

God dag17/10 2012 17:44 Hjulmand 361543Du spørger til en Aktie, der er rigtig svær at vurderer. Som altid, ønsker jeg ikke at råde eller vejlede i aktiehandel, så du skal tage det nedenstående som udtryk for mine egne holdninger.

TA:
Valget af værktøjer og opsætning af disse, giver forskellige signaler, så TA er ikke entydig. Ifølge de værktøjer jeg bruger har der været købssignal på Rockwool siden januar 2012, i kurs 470. Jeg kan godt se, at et brud op igennem 550 kan tolkes som købssignal, men i så fald er det (K5) og skal handles på kort sigt. (få uger el. måneder)

Som jeg ser det, skal man ikke købe på den anbefaling, alene.

FA:
FA er heller ikke entydig, men jeg tror du først og fremmest skal gøre op med dig selv, om du tror på snarlig fremdrift i byggeriet?
Ikke kun i Danmark, men globalt.
Selv om Rockwool fundamentalt er ok, så er kursen noget mere påvirket af makroøkonomi, end egne præstationer, når det kommer til evt. kursstigninger.

Naturligvis kan den købes lang, det er kun et spørgsmål om hvor lang tid?
Jeg tror ikke selv på byggeriet før 2014 - 2015, og spørger mig selv, om aktien ikke skal gå vandret i 5 - 6 år, og om jeg ikke kan finde en anden Aktie der kan gøre det bedre?
Jeg købte på K1 og holder den til S1, men jeg samler ikke op, dertil er den for svag.18/10 2012 20:42 Eggebrecht 061559Rockwool:Finanshus ser potentiale på 40%
Det franske finanshus Exane BNP Paribas hæver kursmålet på Rockwool til 770 kr, forud for regnskabet 20-11-2012 - der forventes en opjustering-Rockwool er undervurderet pga det enorme marked der er for renovering af ældre bygningerTRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER