Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

TOTALT OVERSET AKTIE


62104 Eggebrecht 9/11 2012 14:30
Oversigt

Rockwool A og B er efter min overbevisning kraftigt undervurderet. Alt tegner til at isolering og brandhæmning bliver stort. Fyring for gråspurvene er yt. Isolering af boligerne og industrien kan skabe beskæftigelse og på sigt spare masser af penge og co2. Jeg spår Rockwool en stor fremtid og en stor fremgang på den danske børs. Den 20/11 kommer regnskabet og jeg forventer at den forsigtige tone bliver ændret til optimisme og opjustering.10/11 2012 18:32 nohope 062151Den er usexet - hvem har våde drømme om stenuld ? Regeringen er villig til betale sindssyge overpriser for energi udvundet på kostbare metoder såvel højteknologiske som lavteknologiske - men energi besparelser der batter i 100 år - det er der ikke tilskud til. Hvem har iøvrigt oplevet at nogen har siddet ved frokosten og fortalt at huset lige var blevet isoleret ? I modsætning til hvis der var blevet sat nyt køkken/sauna/bad/tag etc. op ?14/11 2012 21:01 Tonny9 162250Det må være "den søde kløe" du tænker på......
Men sådan er det. Det klør når man får fingerne i Uldtotten...........:)..17/11 2012 22:29 Martin NYSE 062367Helt sikkert en Aktie jeg kan garantere for, at jeg aldrig har kigget på eller overvejet. Men så udvider vi horisonten.

Et hurtigt kig på deres resultater (ikke i detaljer endnu), det tyder på deres omkostninger er steget meget de seneste år, til trods for omsætning ikke er fuldt med (med krise, specielt på boligmarkedet, kan det som sådan måske forklares - men ikke omkostningerne!). De har tilføjet en del medarbejdere, muligvis nogen gennem opkøb.

Jeg vil helt sikkert se nærmere på det, for der kunne ligge potentiale, givet dine observationer også. I øvrigt giver mange EU lande tilskud eller fradrag for energi venlige huse.

Min øjeblikkelige observation var dog at Rockwool har meget exposure til Europa, hvorimod jeg vil forvente USA kommer hurtigst tilbage (kun 8% af sales i nord amerika) - så jeg ville ikke umiddelbart forvente eksplosiv vækst fra markederne her (undtagelse af Rusland).TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER