Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Q&A Vestas


62327 Fiskemanden 16/11 2012 23:42
Oversigt

For dem som VIRKELIG er interesserede af at få gang i en investorrelation med Vestas,flytter jeg tråden og starter om igen !!
Vi må ikke tabe PI's ide om seriøs og ikke personrelateret debat ,bare for at nogen bevidst saboterer et godt initiativ !
Det her drejer sig ikke om hvem som siger hvad eller hvem som har ret,eller hvem som driver den bedste forening.
Det er bare et forsøg på at bedrive IR virksomhedmi PI 's ånd !
Altså : åben information til engagerede aktionærer ,som med sit engagement påvirker andre investorer,gennem seriøs vidensdeling !
Vi er ikke storaktionærer,men som oftest mere interesserede end de fleste " passive" investerere.
Alene det ,har medført at andre selsskaber,har vist interesse for at dele med sig af deres selskabsstrategi,gennem at deltage i offentlige Q&A eller IR arrengementer,til stor glæde for mange investorer.
Så,om i vil få dette til at blive en realitet,så fortsæt i denne tråd,i den linje vi plejer,at holde.
Her er plads til modsigelser og forskelligheder og uenighed,men direkte nonsens bare format skabe forvirring er ikke ønskværd.enligt min holdning.
Vestas ER et meget interessant selskab,som gennemlever en eksistentiel krise,lige nu,og forhåbentlig,er igang med en "
"turnaround" som mange har ventet forgæves på længe.
Derfor er der mange spørgsmål,af ikke konfidentiel art,vi gerne vil ha svar på !
At holde en Q&A er en mulighed ,som giver tillid til ledelsen,det har vi selv oplevet i andre tilfælde,og derfor skal det ikke betragtes som noget uopnåeligt,med Vestas !!
Med håb om en saglig debat,i god ånd ........
V.h. Fiskemanden



16/11 2012 23:54 Fiskemanden 062328



Glemte helt at videre føre at det er Cyklings ide,og at vi samler så mange navnenoterede aktionærer som muligt,for at lægge vægt bag en opfordring til vestas,så tjek tidligere tråd,om hvor man henvender sig,om man vil støtte projektet.



17/11 2012 00:22 cykling 162329



Det var ganske vist mig der skrev ok så prøver vi. Men det udsprang nu af en debat på Vestas chatten. Og Aka var hurtig ( det sker ) og så fanger bordet.

Jeg håber virkelig at vi ved fælles hjælp kan få en Q&A med Vestas til fælles fornøjelse ved og møde et de store selskaber.

Og mon ikke hvis vi er mange nok. Kan gøre det interessant for Vestas også og investere lidt tid i projektet.

Og at vi af den vej kan få et lidt mere klart billede af en virksomhed der er under omstilling og i hvert fald i pressen får meget omtale.

Men nogen gange er det faktisk ikke så dårligt og høre tingene fra hestens egen mule. Heller ikke for hesten.



17/11 2012 11:04 Martina 062342



Jeg støtter initiativet, og det indeholder potentielt meget mere substans end vestasshareholders.dk. MEN, jeg er meget i tvivl om hvilken slags viden vi kan få ud af det, udover de fondsbørsmeddelelser Vestas allerede udsender? Når Lars Villadsen nu også skriver at AL viden tilgår markedet på en gang, og at ingen får særskilt viden eller særbehandling. Kan I ikke konkretisere 2-3 spørgsmål Vestas som skulle stilles, for jeg har svært ved at vurdere hvad Vestas vil svare på, som ikke i forvejen er kendt og som har relevans for proinvestor-skribenterne?

Martina



17/11 2012 11:46 cykling 162346



Hel Martina

Et par eksempler på hvad jeg blandt andet godt ville høre lidt om.

1.Hvad er situationen I Brasilien-Vi får i gennem pressen det indtryk at der ikke fra Vestas er den nødvendige lokal produktion for og opnå lån til projekterne.
Hvor er Vestas PT- Har i eller har i ikke den % visse lokal produktion eller hvad er problemet.

2.Hvad er Vestas andel / rettigheder i Wind float projektet. Vestas udtaler og skriver selv at V164 og V112 er gode bud på møller som kan anvendes til fase 2. Projektet-Men er Vestas kontraktligt sikret som leverandør.

3.Der tales i pressen en del om at kunder fravælger Vestas grundet usikkerhed i Vestas økonomi.Er det ikke sådan at vestas ved indgåelse af kontrakt stiller økonomisk garanti som sikre kunden og dermed ude lukker at nogen på den baggrund skulle fra vælge Vestas.



17/11 2012 12:28 062353



Kære Martina, det fungerer i virkeligheden som en hvilken som helst anden Q&A efter en investorpræsentation eller conference call, hvor analytikerne prøver at få nogle flere ord på nogle informationer der er blevet lagt frem.

Vi kører disse sessioner allerede med Genmab, Trifork og Bioporto. Du kan finde eksemplet på det sidste her.

http://www.proinvestor.com/index.php?p=q-and-a&groupid=43



20/11 2012 14:46 chano 062436



Hvordan går de med vores Vestas Q&A er der stadig aktionær der melder sin støtte eller skal vi lade hatte gå rund en gang mere.

Det vil jo være super hvis vi kunne få lidt åbenhed iforhold til firmaet.



TRÅDOVERSIGT