Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

UCP og Vestasshareholders


62788 cykling 30/11 2012 20:54
Oversigt

Kære PI / Administrator

Vi har nu igennem lang tid være plaget af UCP og hans indlæg.UCP har åbent skrevet at han ikke regner nogen af os for noget. Og at han kun skriver for og provokere.

Kan det være rigtigt at vi som brugere skal finde os i det ?.

Vagn håndhæver selv sit eget forum ved og slette de indlæg som han ikke bryder sig om og er dermed så egenrådig som noget menneske kan blive.

Skal vi ikke i fællesskab bede administrator om og udelukke Vagn.Nul tolerance er nu på sin plads. Hvorfor skal han sætte dagsordnen og provokere til og trække os andre med ned ?

Hvis i støtter en udelukkelse af Vagn så stem det indlæg op.



30/11 2012 22:49 eGhazi 462789



Nu har jeg fulgt lidt med på side linjen, fra begge lejer, og må ærlig inderømme at det minder mig om en omgang paradise hotel. Hold nu fokus på Vestas, og ikke på alt muligt andet. Disse tiltag gavner stort set ingen aktionær.


E.G



30/11 2012 23:23 MIF 362790



Glem nu manden. Der er idioteren der har givet ham fuldmagt over deres Vestas aktier der bør trække dem tilbage. Ingen kender jo mandens agenda. I kan jo ikke lide ham. Og hvad kan han DE ikke kan? <span><img src=" title=":−)" /> farligt det her. Hvorfor give en ukendt mand stemmeret for sine aktier? Dumhed og ikke andet.

Jeg var gået i fjorden hvis jeg var så dum!!!

MIF



1/12 2012 13:40 Conner 062795



Vi har fået en filter funktion, den kan man vælge at bruge.
Et sådant indlæg er ikke mindre forplumrende for debatten.

Detter er ikke personlig rettet mod dig cykling, blot en tør konstatering.



1/12 2012 13:57 cykling 062796



Det ved jeg godt det ikke er Conner.Men er der ikke en grænse for alt.

I dagens svar til et medlem på VS forum.Betegner Vagn PI som er forum for platugler.

Og han behøves ikke PI forum for og udstille sig.Det klare han fint på VS forum.Så hvad skal han her når det eneste mål er kaos og nedgørelse.



1/12 2012 14:50 Conner 062798



Ham om det. Hvis der ikke kommer respons, så hører hans aktivitet nok op. Hvad der sker på hans forum bestemmer han selv.
Hvis jeg og alle andre betegnes som platugler, så er det hans vurdering, men min vurdering er, at det et nærmest ikke eksisterende begreb herinde.

Nu har jeg allerede skrevet meget mere, end jeg havde lyst til - forså mig ret <span><img src=
" title=":−)" />



1/12 2012 15:06 Uheldig 262800



Cykling,
Du er vel egentlig slv intresseret siden du går derind og læser?
Lad dog være med at føle dig provokeret af manden. Det er ikke meget end mudder kastning det der har foregået (har ikke læst så meget med da jeg ikke gider den slags)

Leave the man alone.



1/12 2012 15:07 cykling 062801



Ja jeg følger da med i udviklingen.



1/12 2012 15:57 Martin NYSE 362803



Enig. Hvis man helt ignorerer ham, så giver han vel op på et tidspunkt. De diskussioner her, hører jo i virkeligheden ikke så godt til i et forum for investorer. Der bliver brugt for megen energi på den mand.

Der er mange potentielle aktier, som kunne bruge lidt analyse (udover Vestas også <span><img src=
" title=":−)" />



1/12 2012 20:54 oneofakind 262807



Suk! Velkommen til EI-niveau!.. hvor man poster indlæg i forum, der med rette burde sendes til administrator.. eller helst ikke overhovedet skrives!.. ! Så kom vi så langt!



2/12 2012 00:56 HeyimnotCram 162809



Jeg må indrømme at underholdningsværdien af Vestas trådene er størst når der er en form for uenighed. De troende Vestas prædikanter burde måske bekymrer sig mere om at sandheden indhenter klimaløgnen. Almindelige mennesker bliver klogere og klogere. De ved at CO2 er en helt naturlig luftart, der udvikler sig ved forbrænding. Selv en kompostbunke udvikler CO2. Her er en fin video, der forklarer det bedre end jeg kan.



2/12 2012 10:04 Occam 162811



Og mængden af CO2 i atmosfæren er helt af sig selv steget 30 % de sidste 100 år?

UCP, VWS




2/12 2012 16:44 Hjulmand 462819



Jeg er af den holdning, at debat/diskussion skal være uden personlige argumenter. Personlig kritik og personlige argumenter er altså to forskellige ting.
Jeg er ligeledes af den holdning, at hvis man ikke har noget sige, så skal man tie.
Sidst, men ikke mindst er jeg tilhænger af individets frie ret i ytring.

Når Vagn skriver personligt og om ingenting så svarer jeg som regel belærende eller slet ikke.

Det er vores evne til at håndterer Vagns indlæg, der er udfordringen og ikke indholdet af dem. Så længe der svares personligt igen på Vagns personligheder, så løftes debatten ikke op. Vagns største sejr er, hvis det lykkes ham at trække dialogniveauet ned på EI og VS niveau. Og han ligger ikke skjul på, at det er hensigten.

Ligeledes er det Vagns sejr, hvis han udelukkes fra PI. Hele forudsætningen for, at vi kommer ud af det her, uden at Vagn bliver sejrherre er, at vi evner at debattere lige så lødigt her på siden, som han ønskede, at der blev debatteret på VS. Han viser os, hvor svært det er at håndterer kandestøbere, hooligans m.m.

De af jer der tror, at Vagn er uden viden og fagligt indhold, tager fejl. Vi ser ikke meget til det i hans indlæg, men det er velvalgt, lige som hans debatform er et bevidst valg.

Jeg har, i de sidste 5 - 6 meningsudvekslinger haft konstruktiv dialog med Vagn, uden personligheder, og det betragter jeg både som fremgang og som positivt. Så det kan altså lade sig gøre. I den sidste dialog jeg havde med ham, blev han fuldstændigt pillet fra hinanden, og hans sidste indlæg blev lidt personligt. Lidt lige som børn, som slutter diskussioner med " åh, du er også så dum", men så er diskussionen bare slut for denne gang, for det skal ikke besvares.

Så længe Vagn er en del af VS, så er han en faktor i Vestas debat, som vi er tvunget til at tage stilling til. I min barnlige naivitet, håber jeg, vi kan få en konstruktiv debat med VS og Vagn, hvis vi selv løfter niveauet i vores svar til ham, men ikke svarer på hans personlige angreb.

Dog skal vi afveje, om hvorvidt Vagn er til større skade end gavn for PI. Jeg ser helst at Vagn ikke udelukkes fra PI, men det skal ikke være på bekostning af PIs ry og renommé.

En åben debat om en debattør, er ikke EI-niveau. Det er ultimativ ytringsfrihed. Det foregår ikke på et kontor, eller hen over tre-fire mailadresser, men i plenum. Det er tilmed, i et særdeles pænt sprog, som PI kan være stolt af. PI debattere et problem der vedrører alle, hvordan kan det håndteres bedre end som så?

Det er i øvrigt rigtigt, at for mit vedkommen gælder det, at jeg sandsynlig vis ikke havde lagt min vej forbi PI, hvis det ikke var for Vagn. Jeg har et par gange tidligere været forbi EI og læse med, og der har jeg ikke et ønske om at skrive eller læse. For mig gælder det at jeg både skal kunne lære og bidrage, og det kan jeg ikke der.
Derudover har jeg ikke fulgt med i andre debatfora, før her, da det er første gang jeg er støt på en forum, der har et seriøsitetsniveau på et passende højt niveau. Og det skal bevares.

Hjulmand



2/12 2012 18:21 cykling 062820



Du er en guttermand Hjulmand og altid angriber du med fokus på essensen og uden personlige angreb.

Hvis der så skal være nogen fornuft i det her.Så mangler vi bare at Vagn Skriver at han ikke betragter os som platugler -kandestøbere-orakler-og uvidende.

Men bare stille og roligt formulere at hans temperament løber lidt af med ham.Og at han selvfølgelig acceptere / anerkender at man selv om man ikke deler hans synspunkter ikke nødvendigvis er på konfrontations kurs eller en idiot.

Ordet er dit UCP



2/12 2012 18:30 HeyimnotCram 162821



Jeg fandt lige lidt søndags humor fra en amerikansk komiker, der hedder George Carlin. Emnet er egentlig meget relevant for denne ellers meget seriøse tråd.



5/12 2012 11:41 UCP 062866



Kære Venner

Det smigrer mig, at I har oprettet en tråd udelukkende omhandlende UCP! I har givet mig meget morskab "og det takker vi for".

Nogle af min kolleger synes ikke at det passer sig for mig at deltage i en "debat" på PI, og jeg må nødtvunget give dem ret, så kære venner I må fortsætte uden min deltagelse. Når jeg bliver menigt medlem i foreningen, vender jeg frygteligt tilbage, så vi kan fortsætte morskaben.

Jeg måtte slette de mange fantastiske indlæg i vort Forum, der havde fortjent den bedre skæbne, at vise "debattørens" sande jeg, men da det er en demokratisk forening må jeg følge flertallet.

Det indebærer dog ikke, at jeg ikke i smug kan følge alle de kloge indlæg der fremsættes på PI. Undskyld hvis udtrykket "Platugler" ramte nogen ufortjent, det var selvfølgelig kun rettet mod dem der i Forum havde afsløret sig som sådanne! Der findes også fornuftige mennesker på PI.

Med tak for god underholdning.

Vagn


UCP



5/12 2012 11:49 cykling 462867



tak. Desværre er du jo fyldt med løgn.Så mon dog man kan regne med det.



5/12 2012 17:43 doodha 262893



Vagn

Du vil blive savnet i lige så høj grad, som du har været elsket...!



5/12 2012 19:56 pete44.5 362899



Det er da det bedste indlaeg UCP har lavet, indholdet er latterligt som vanligt, men beslutningen mellem far og soen om at holde sig til eget fora er rar



7/12 2012 00:16 Jens G 162925



Hjulmand - tak for dit råd om ProInvestor. Nu er jeg her så. Er ikke mere på Shareholders. Det var en tilfældighed at jeg kom indover og læste hans gadedrengesprog - og hans udbasioneringer fra sommermånederne. Jeg vil ikke røre Vagn med en ildtang.



7/12 2012 02:26 Hjulmand 362927



Hej Jens,

Velkommen til PI.

Som du sikkert allerede har opdaget, så hedder Vagns profil herinde UCP. I denne tråd har han lovet at blive væk, men lad os nu se om det holder.

Du vil støde på andre bekendte, bla. Chano og Golfhouse, men også en række andre kandestøbere, der ikke er vildt duperet af Vagns evner til at drive forening. :-D

Tag en tur rundt på sitet, det er ikke så ringe endda. Vestaschatten er også et besøg værd.

God fornøjelse.

Hjulmand



7/12 2012 15:50 chano 362944



Også et velkommen her fra.

Pas på hvad du skriver her, de sletter ikke ens indlæg, så man kan blive hængt op på dem længe efter de er skrevet <span><img src=
" title=":−)" />

Mvh
Chano



TRÅDOVERSIGT