Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Aktier


63475 Tonny9 14/1 2013 18:57
Oversigt

Når jeg sidder og kikker på C20 så syntes jeg det er kommet højt op på relativ kort tid og forventer derfor en korrektion, men når jeg ser på enkeltaktier, så er der jo alligevel nogle "tilbud" tilbage, især når man kikker på mid og smallcap.

Jeg har bl.a. kikket på de små solide (i hvert fald på papiret solide) bankaktier og hvis vi nu tager Møns Bank, så har vi set et fornuftigt regnskab for Q3 og der er intet der indikerer at deres årsregnskab, som snart kommer, ikke også vil blive et fornuftigt regnskab. Ikke noget prangende eller fantastisk regnskab, men som sagt et ok regnskab.

De har selvfølgelig fået deres andel af nedskrivninger, hensættelser m.m. men omvendt har de ikke været ramt af store katastrofer og mon ikke nogle af de sidste lig i skabene, skvattede ud ovre i Tønder????

Tager man de positive briller på, så er der ikke så lang tid til arbejderne på Femernprojektet starter rigtigt op og vil give en øgede aktivitet på Lolland, Falster og Møn m.v.
Det bør især smitte af på de små lokalbanker i området som f.eks. Møns Bank og Lollands Bank.
Hvor meget det ved jeg ikke, men det tæller i hvert fald med på positivsiden.

Tæller det så også på positivsiden, at nogle af de store banker lukker fillialer i området?
Måske...det tør jeg ikke sige, men det tæller da i hvert fald ikke på negativsiden.

Når man så ser på kursen, på f.eks. Møns Bank aktien, så handles den meget tæt på "all time low" som vist var lige under kurs 90. Den handles p.t. omkring kurs 95.

Jeg ved godt bankaktier er upopulære i øjeblikket og især små bankaktier er det.
Jeg ved også godt at man må forvente, at de fremadrettet har nogle problemer med deres størrelse, kontra mere kompliceret lovgivning og IT-platforme.

Men alså - til den kurs - Er det så ikke bare og tage en portion og lade dem ligge i et par år og "modnes".

En god aktieinvestering behøver jo ikke nødvendigvis være og købe aktier i "det bedste" selskab og det er vel når alle andre ikke vil købe en aktie/branche, at man skal turde gå mod strømmen.

Hvilken aktier/brancher der er populære om 5-10 år er alligevel næsten umuligt og forudsige nu.
Tænk nu hvis det var bankaktier.....:)..



16/1 2013 11:03 TeamGarlic 063498



Warren Buffett: Be Fearful When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Fearful - husk kun at allokere en mindre post til formålet, men det har du helt sikkert top-styr på.

På vej hjem i flyet fra Italien i sommers læste jeg i et tysk finans-magasin om en langsigtet amerikansk investor (guru), der havde sat penge i mode-aktier i 2007/2008. Gevinst - sådan omkring 800% i nogle tilfælde <span><img src=
" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



16/1 2013 11:32 MIF 063501



Nemlig men det er sku da også utroligt Vestas aktionærerne er oppe imod rene gangstere. Der sidder og handler med hinanden nedad for at lokke nogle sælgere ud af busken! Det erigen kriminelt det syndikatet foretager sig her.

MIF



TRÅDOVERSIGT