Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Foreningen Vestas Shareholders


63608 Hjulmand 22/1 2013 03:41
Oversigt

Formanden og andre udvalgsmedlemmer i FVS forsøger tilsyneladende at kuppe foreningen. Desværre uden held, endnu. Vagn Sørensen har endnu ikke forstået, at han er uønsket i FVS, selv om han er stifter.

Vagn Sørensen stiftede FVS, som en støtteforening for Vestas og deres aktionærer, men som situationen er lige nu, er der nok ingen der gør mere skade for Vestas end Vagn selv.

Det eneste glædelige ved hele situationen er, at vi andre endelig ser en reaktion fra formand Søren Riis og nu også Rudi Ovesen, på Vagn Sørensens galskab.

"MAN SKAL VÆLGE SINE KAMPE MED OMHU"

Hvad kan bedst betale sig, starte forfra eller prøve at vriste magten fra Vagn? Jeg er sikker på, at de der kan se mening med en forening for Vestas aktionærer, pr. automatik vil følge Søren Riis over i nystiftet forening. Problemet er den række af kontaktet og relationer FVS trods alt har.

Hvis Søren Riis beder om opbakning, er det vigtigt at give ham den.

Hjulmand

http://www.vestasshareholders.dk/



22/1 2013 10:18 chano 163611



Ja det vil være godt men en mere åben og medlemsstyret forening.

Personlig er jeg ikke længere medlem ifølge Vagn da han løgnagtig påstår at jeg ikke ejer nogle Vestas aktier og derfor ikke kan være medlem.

Der er vel ikke mange medlemer tilbage der har betalt medlems gebyr for 2013 og dermed har ret til at stemme til en GF.



23/1 2013 18:06 Jens G 063668



Fandt hurtigt ud af at denne Vagn - direktør - var et blålys sammen med sin søn. Havde desværre betalt kontingentet, men meldte mig hurtigt ud igen, og bad ham slette mig som medlem.

Han skulle ikke misbruge stemmerettighederne på mine 5.000 aktier.

Der er uden tvivl et behov for en sådan forening - og det er synd, at han har "smadret" en god ide.



23/1 2013 18:25 troldmanden 063671



Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været vidne til noget som det der sker i VS. Det er helt utroligt så dybt ned i jorden man kan stikke sit hoved og nægte at se realiteterne i øjnene.


Det er naturligvis ulovligt at benytte databasen til at sende alt muligt ud som ikke er realteret til vestas/VS. Men Formanden outranker altså Vagn og Vagn kan derfor ikke sige at han ikke vil give adgang til databasen. Og ja vagn må gerne give formanden adgang til databasen. For de sidder allerede i samme bestyrelse. Hvad han ikke må, er at give uvedkommende 3. part så som mig adgang til databasen.

Hvad der begyndte som en rigtig god ide er nu endt tragikomisk. Så er det kun man bliver glad ved at man sagde nej til at sidde i bestyrelsen....

Forøvrigt sagde vagn helt i starten at han kunne vil side midlertidigt i bestyrelsen og overlade hans plads til andre mere kompetente personer. Mon han følger op på hans egne ord.....



23/1 2013 20:37 chano 063675



Vi får ikke den database fra Vagn men det er vel også snart ligegyldig da der kun er 2 medlemer Vagn og hans søn.

Det er mere vigtig at få adgang til hjemmesiden så vi kan komme vidre.

Det eneste jeg skal bruge en forening til er kun at repræsentere mine synspunkter ved den kommende GF i Vestas da jeg sjælendet har mulighed/tid til at deltage selv.

Er det muligt at brevstemme eller ligende til vestas GF ?

Jeg ved der er flere fra ProInvestor der deltager måske kunne de Repræsentere de forskellige stemme muligheder så man kan vælge en repræsentant der passer ens synspunkter.

Jeg tror ikke du skal regne med at Vagn trækker sig da han sikker ikke mener der er mere kompetente personer en ham selv.



27/1 2013 22:28 RiisSo 163721



Fredag kl 16:36 udsendte fratrådte formand samt 3 udvalgsmedlemmer følgende pressemeddelelse:
"Til redaktionens orientering


Undertegnede skal hermed meddele, at vi fra dags dato stopper vores arbejde i henholdsvis bestyrelse og udvalg under foreningen Vestas Shareholders.

Tilbage i bestyrelsen og udvalgene er alene Vagn Skou og hans søn Torben Skou.

Foreningens vedtægter gør det desværre muligt, at to personer alene kan træffe beslutninger på såvel bestyrelsens som foreningens vegne. Da vi ikke kan stå inde for denne linje, ser vi ikke anden mulighed end at trække os fra vores poster.

Vi skal beklage, at det ikke er lykkedes os at løfte opgaven indenfor de eksisterende rammer omkring en god ide og projekt med at samle Vestas mange småaktionærer i en forening, der kunne indgå i en konstruktiv og også kritisk dialog med Vestas,

Underskrevet

Søren Riis, medstifter og afgående formand,

Anders Aaselund Høier, afgående udvalgsmedlem

Karin Sloth, afgående udvalgsmedlem

Rudi Ovesen, afgående udvalgsmedlem"

Jeg vil ikke kunne deltage i yderligere debat eller kommentarer grundet mit arbejde fra 7 til 20 hver dag i tiden.

.



28/1 2013 03:54 chano 163722



I skal alle 4 have et stor TAK for jeres arbejde i foreningen.
Også selvom resultatet ikke blev hvad i ønsket.

Jeg håber i vil deltage i vores debat her når i har tid og evt. melde jer ind i Vestas gruppen så i også kan deltage i chatten.

Igen TAK !!!



TRÅDOVERSIGT