Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Turn Around år 1


64381 akademikeren 13/3 2013 17:01
Oversigt

De har nu en indtjening på 25 kroner per Aktie. Og en pæn omsætning. Med sammenlægningen/lukningen af den ene fabrik kunne man måske få marginerne op at køre også.

De har landet en række store, og i Danmark de største, kunder indenfor retail.

Tillykke til CEO, Steen Bødtker. Flot gået.

Nå det er sagt. Så er det ingen købsanbefaling. Hvis man af skade køber aktien er den så illikvid at der defacto ikke stilles nogle kurser. Idag er der handlet imponerende 15 stk aktier i 300!

Expedit hører ikke hjemme på børsen. Få den af.

EXP, EXP B.CO
14/3 2013 09:12 TeamGarlic 064404Korrekt, at det er flot, men det er kedeligt, at der ikke er større likviditet i aktien. Der findes mange spændende selskaber, men der skal ikke handles meget før prisen påvirkes for kraftigt. Ærgerligt, hvis Fondsbørsen kun bliver for meget store selskaber (som i parantes bemærket er ganske små andre steder).15/3 2013 07:37 turin 064416Jeg afså lidt tid til at gennnemgå årsregnskabet her til morgen. Og ja, det virker som om, at Expedit over de sidste par år er ved at få skuden på ret køl. Der er dog et godt stykke vej før de er i mål med egne målsætninger, der er:
- 5% årlig organisk vækst
- 15% årligt investeringsafkast
- Resultat før skal på min. 6%
Skulle jeg komme med en anke, må det være at virksomheden med en soliditetsgrad på godt 40%, virker lidt tynget af gæld. Dog skal det være sagt at jeg ikke har begreb skabt om hvad niveauet for sammenlignelige selskaber er.

Det kunne sagtens være en Aktie jeg kunne finde plads til i et mindre pensionsdepot, men så er der jo det med likviditeten i aktien. Det er jo nærmest helt patetisk at der i det seneste års 250 handelsdage kun er 55 dage hvor EXP overhovedet er handlet. Så hvis man vil købe eller sælge må man væbne sig med tålmodighed og lægge en ordre ind med en gyldighed til måske 14 dage eller en måned frem.


- v&m&TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER