Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Expedit - Value for money


64382 Felix 13/3 2013 17:19
Oversigt

Er der nogen her, der har lagt mærke til Expedit, der er kommet med årsregnskab idag? Efter flere år med underskud og vigende omsætning, er selskabet kommet stærkt igen og har præsteret en omsætningsvækst på 25% over de seneste 2 år samt vendt underskud til overskud. Man skulle tro, at det gjorde sig mere bemærket på aktien, men den stiger kun beskedent idag og er i mine øjne stadig vanvittigh billig. Hvor finder man et selskab til en markedsværdi på godt 40 mio kr. der kan fremvise følgende:
En omsætning på over ½ mia kr.
Et realiseret overskud på 3,9 mio kr.
Positivt cash flow fra driften på godt 10 mio. kr.
Egenkapital på godt 100 mio. kr.
Nøgletallene taler for sig selv!!!!
Jeg har selv kun 100 aktier i selskabet, men overvejer at købe nogle flere, da der uden tvivl vil være meget mere at hente her. Selv med en værkst i 2013, der konservativt sat blot måtte blive halv så stor som i 2012, vil aktien med en kurs på 500 stadig kun ligge på beskedne 10 for P/E og 0,7 for K/I,.
Det lyder vanvittigt, men hvis jeg blot køber 50 aktier mere, så har med 150 aktier i alt en (1) promille af aktiekapitalen!!! I hvor mange selskaber kan man som privatinvestor sige det??
En ægte valueaktie!13/3 2013 17:48 collersteen 164384Kig på likviditeten i aktien og du finder svaret på det hele.

Der kommer forhåbentlig en dag, hvor illikviditeten bliver en fordel for aktionærerne, men om det er i morgen eller om 5år er ikke til at vide.

P.S. Har selv aktien og ligger med ordrer i markedet på begge sider.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER