Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas GF


64536 Nick60 22/3 2013 08:09
Oversigt

Hej,
Er der nogle herfra PI der deltog på Vestas GF igår?
Hvis der er, er jeg sikker på at vi er mange udenlandsdanskere der gerne vil have en update omkring mødet, udover hvad vi kan læse i pressen - stemningen osv. osv.
Tak for hjælpen og fortsat god vinterdag i DK.



22/3 2013 09:26 Occam 164538



GF er livligt refereret i Vestas chatten. Men her er mine hovedindtryk:

BN er trådt i karakter. Ordet "mistake" blev brugt flere gange om fortiden. Og - selv om de ikke sagde det direkte - så er informationspolitikken tydeligvis blevet strammet. Det er slut med at plapre ud med detaljerede oplysninger til gavn for brokkerøve og griske advokater.

Selv om kun 15 % af stemmerne var repræsenteret, så var de 14 % solidt bag bestyrelsen.

Ellers så var talerrækken som sædvanligt. En blanding af markedsgøgl, hvor folk skamløst promoverede deres ydelser: Dansk aktionærforenings kurser, Vagn og hans forening, en australier der på uigennemskuelig måde vil veksle vores penge til vind-certifikater (vistnok). Og en københavner, der ville sætte lys på møllerne, så udkantsdanmark kunne få en øget kunstnerisk oplevelse.

Bomans fra Deminor var lidt overraskende: En nydelig, venligt talende mand, der pænt argumenterede for, at mere gennemsigtighed ville øge kursen og få shorterne til at pakke sammen. Ulv i fåreklæder.



23/3 2013 19:00 cykling 164545



Som assistent for Vestas Chattens udsendte Hr.Golf

Har jeg efter aftale fået lov til og give udtryk for vores samlede indtryk af GF og konklusioner.

I bund og grund er der intet nyt til aktionærerne.Men i bund og grund er intet nyt godt nyt i Vestas tilfælde.Intet nyt betyder at den proces der er blev sat i gang i Vestas for 1 år siden bære frugt.Og forløber som planlagt.

Det betyder at reformeringen af Vestas med personale tilpasning.Nyt og mere enkelt produktprogram.Fokus på alle omkostninger.General udskiftning af ledende medarbejder i de øverste lag.Samt en helt ny tilgang til hvad Vestas kerne områder er.Og en gradvis implementering af underleverandører i produktions set up forløber som planlagt.

Indvidere er det i Vestas fornuftigt besluttet at vælge sine fokusområder med større omhu.Man vil nu mere kritisk se på mulighederne for og generer indtjening i de geografiske områder hvor man er etableret eller overvejer og blive det.

Vores konklusion er at Vestas fra og være på vej ud over kanten.Nu er på vej væk fra kanten og i dag fremstår som en virksomhed hvor historien nu kan skrives på ny.

Vestas er genfødt så må vi se hvordan barnet udvikler sig.



23/3 2013 19:45 cykling 064546



PS Personligt finder jeg det meget interessant at BN FORVENTER at de enkelte bestyrelses medlemmer med baggrund i deres specifikke kompetencer aktivt sparre med de ledelses funktioner i Vestas som de relatere til.



24/3 2013 18:36 doodha 064558



Det kan godt ærgre mig, at jeg ikke deltog i Vestas GF'en i år - for det var jo åbenbart både positivt og underholdende... og uden at Aarhus Musikhus var så overfyldt som sidste år.

Grunden til at jeg ikke deltog i år var netop erfaringen fra sidste år: Langtrukken og kedelig og især så overfyldt, at luften hurtigt blev kvalm. Det gjorde det så heller ikke bedre, at min sidemand lugtede fælt af prut... Da jeg efter godt en time forlod arrangementet, var det en befrielse - og jeg svor for mig selv, at det gør jeg aldrig mere.

Men i år skulle jeg nok have deltaget alligevel.



23/3 2013 22:57 Pilger 064547



Rart at vide lidt om hvad der foregår når nu man ikke bliver inviteret, trods man har aktier i foretagnet :−)

sent from iPhone



TRÅDOVERSIGT