Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Garantistillere og storaktionærer i BioPorto


66175 investor1989 16/8 2013 17:45
Oversigt

Det er oplyst på MI at flere af garantistillerne også er nogle af de største aktionærer i BioPorto. Da disse garantistillere er oplyst i prospektet, kan det være sjovt lige at gennemgå personkredsen der ejer og indirekte styrer BioPorto:

- Den første er Media-Invest Danmark ApS som også er den eneste der ejer over 5%, med en ejerandel omkring 6%. Dette selskab er ejet af Thomas Rasmussen og Sune Olsen.
- Den næste er ejendomsselskabet Jano ApS. Dette er ejet og drevet af advokat Jan Leth, som også tidligere har stået i front for aktionærgrupper i BioPorto
- Herudover har vi Phillip Kjær, søn af NKT-FLS finansmanden Christian Kjær
- Advice Invest, drevet af Lars Peter Fetterlein der også er direktør og aktionær, selskabet har dog en del forskellige ejere
- Kielstrup Holding, der er drevet og ejet af Svend Aage Nielsen og Herdis Mygind
----------
- Sidst men ikke mindst har man Høffdingevej 32-36, Valby ApS... Her bliver det straks interessant. Ser man på ledelsen heraf kommer der to navne, Henrik og Jesper Schimming.
Henter man samtidig regnskabet for Marienholm Ejendomme ApS er Jesper Schimming også ejer og direktør af dette. Marienholm ejendomme var netop det selskab der rendte fra en Emission tidligere sidste år og som BioPorto overvejer at politianmelde.

Det kan undre rigtig meget at selskabet nu tager imod en garanti og vil samarbejde med folk der før er løbet fra forpligtelser og som de overvejer at politianmelde ?



16/8 2013 19:50 066177



Ret utroligt at de er kommet tilbage. Men omvendt hvis de var interesserede i kurs 5 eller var det 7? så er de det selvfølgelig i kurs 1 også.

Men det er og bliver en speget affære.



TRÅDOVERSIGT