Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

ROVSING:TAKE US TOO THE MOON.


66290 Camel 27/8 2013 07:13
Oversigt

ROV: kunne godt blive en raket.

SSBV-Rovsing har modtaget en ordre fra en af de førende tyske automobilfabrikanter på afprøvning af det højpålidelige navigations- og positioneringssoftware produkt, som SSBV-Rovsing i samarbejde med Forsvarets Materieltjeneste (FMT) startede udviklingen af i 2009.

"I april 2013 indgik SSBV-Rovsing og FMT en ny treårsaftale til en værdi af 6 mio. kr. med det formål at operationalisere resultaterne af det tidligere udviklingssamarbejde.

Produktet skal nu afprøves under testkørsler installeret i en af bilmodellerne hos en førende tysk bilfabrikant. Produktet installeres således tillige med de nødvendige sensorer i bilmodellen, og der foretages herefter testkørsler over en længere periode. Testkørslerne sker i et samarbejde mellem SSBV-Rovsing og bilfabrikanten, og omkostningerne hertil betales af bilfabrikanten. SSBV-Rovsing modtager 35.000 € for sin deltagelse i testkørslerne.

Såfremt testkørslerne forløber tilfredsstillende forventer vi, at nødvendige tilpasninger af produktet vil blive betalt af bilfabrikanten. Det ultimative mål er, at SSBV-Rovsings software under licensaftale vil blive installeret i samtlige nye bilmodeller, der lanceres af fabrikanten.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER