Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

BioPorto GF2009


6641 DrueAgurken 1/4 2009 18:26
Oversigt

Er spændt på at høre hvad de hjemkomne har at berette, men ved første øjesyn, kaster formandens beretning ikke meget nyt lys over sagerne.

Bioporto gentager at man anser sagsanlægget som et led i licensforhandlingerne, og man sammenkæder Abbott og BioSites produktlancering i år, men en forventning om licenspenge, hvilket må anses for at være positivt.

Desuden arbejdes der intenst på at få EPO til at genoptage udstedelsen af patentet, hvilket jeg formoder at der må være en form for skrivelse på vej til EPO. (Som dog ikke optræder på EPOLINE endnu)

Resten af butikken kører så godt som man måtte håbe, og det er postivt nyt at BioPortos MBL ELISA kit nu indgår som en del af rutine diagnostik hos en enkelt kunde. (Man kan jo håbe der kommer flere)

Årets underskud menes at lande omkring 12 mil, hvilket med lidt hurtigt hovedregning betyder at man kan overlevet 2009, og ind i 2010 uden licenspenge.

Men for at blive ved det vigtigste, så regner man stadig med at licenspengene nok skal komme, og at grunden til at de endnu ikke er kommet skyldes forhandlingspartneren. (Formoder de mener Abbott og BioSite)



1/4 2009 21:41 Hegu 06662



Hej Drueagurk.

Vi var vel nok seks stykker herfra sitet og euroinvestor som deltog i generalforsamlingen. Bortset fra en enkelt anden investor, var vi de eneste som stillede spørgsmål.

Vi spurgte især til stævningen og den kommende sag i sø- og handelsretten samt til de igangværende forhandlinger med eventuelle
større aktører.

Både direktion og bestyrelse var meget klare i spyttet. Stævningen var fuldstændig udokumenteret og blot et led i det igangværende spil
om de fremtidige rettigheder til de store indtægter fra Ngal.

Herudover fik vi også nogle oplysninger om et muligt kommende volumensalg af antistoffer sidst i 2009 - 1 g sælges sælges for fire millioner kroner! Dette eventuelle salg indgår ikke i budgettet.

Med hensyn til et eventuelt fremtidigt behov for yderligere likviditet til driften ønskede bestyrelsen mulighed for emission og konvertible lånemuligheder.

Jeg brugte som sædvanlig meget tid på at analysere kropsprog og stemmeføring hos direktøren og bestyrelsesformanden:

Thea Olsen fremstod stærk, positiv og kamplysten. Der var intet som tydede på, at der ikke blev forhandlet på livet løs uagtet sagen i sø- og handelsretten.

Carsten Lønfeldt fulgte hende godt til dørs med en god udstråling af ro, troværdighed og kompetence.

Generelt var det mit indtryk, at både direktion og bestyrelse, var påpasselige med ikke at snakke over sig.

Kaffen var god og det var lakse - og patésandwisherne også :)

Med venlig hilsen

:)Hegu






1/4 2009 22:02 collersteen 06666



Udover patéen og laksen må jeg tilføje at selskabet var særdeles behageligt... ;)

En enkelt ting jeg lagde specielt mærke til var at man på trods af sagen forhandlede og at den ikke var en hindring for at man kunne nå en aftale. Specielt synes jeg det lå lidt i kortene at det også sagtens kunne tænkes at man nåede en aftale med andre end "folkene" bag CCH.

Som en naturlig del af at sagen højst sandsynlig er forhandlingstaktisk, lå det også lidt mellem linjerne at sagen sagtens kunne løse sig selv som led i en evt. aftale.

Endelig fik jeg opfattelsen af at man kunne være heldig at få udstedt patent indenfor et års tid, hvis man lykkedes med at få EPO til at genoptage udstedelsen sideløbende med sagen hos S&H. I så fald ville firmaerne stå med et problem, fordi BioP så vil kunne nedlægge fogedforbud. Firmaerne vil dermed stå med et produkt man ikke må sælge midt i en storstilet lancering. Naturligvis ikke særlig heldigt.

Det er denne risiko firmaerne skal afveje i forhold til en evt. licensaftale med BioP nu.



1/4 2009 22:37 Hegu 06677



Ja selskabet var meget behageligt, men jeg vil nu alligevel godt vædde på at Pandaen kom hurtigere hjem til Humlebæk end du kom hjem på cykel. ;)

Med venlig hilsen

:)Hegu




2/4 2009 00:09 Sonku 06697



Hegu og coller.

Mange tak for ref. Det beroliger da lidt. Så må vi se om det (igen) kun bliver ved snakken

Sonku.



2/4 2009 10:31 MagicMartin 06717



Tak for referat.
Jeg synes dog at følgende sætning:

Herudover fik vi også nogle oplysninger om et muligt kommende volumensalg af antistoffer sidst i 2009 - 1 g sælges sælges for fire millioner kroner! Dette eventuelle salg indgår ikke i budgettet.

...eller noget ala sætningen også blev nævnt ultimo sidste år - at der måske ville komme volumensalg ultimo 2008. Så denne vil jeg se ske før jeg tror på denne.



2/4 2009 13:07 collersteen 06735



Det man helt præcist sagde omkring storvolumensalg var, dels at 1 gram koster omkring 4 mio (for at sætte en størrelse på "storvolumen"), dels at man ikke havde indbygget særlig meget storvolumensalg i forventningerne (som af den grund måske kunne være lidt konservativ). Primært fordi en enkelt ordre eller 2 jo kan rykke ret meget. Derfor kunne det ske at man ville blive nødt til at "opjustere" senere på året hvis det gik godt med storvolumensalget.



2/4 2009 13:18 Kim 06738



Hmmmmm, kan ikke rigtigt forholde mig til den der med " 1 gram antistof koster 4 mill " ....( sikkert fordi jeg ikke aner et pip om den slags :-o)

Hvad er så " storvolumen " ?? en pose på størrelse med en 2 kg sukkerpose ??

2000 x 4.000.000 = 8.000.000.000 kr



2/4 2009 00:59 stengård 06700



tak for beretningerne
det lyder jo meget fornuftigt


stengård



2/4 2009 02:27 malurt 06709



ja, mine dryp burde have været ind i denne tråd i stedet for i Sonkus tråd nedenfor. :)



2/4 2009 02:33 Sonku 06710



Beklager jeg Malurt, men det gør nok ikke den store forskel -!



2/4 2009 08:28 Kim 06714



Godmorgen d' herrer, og tak for jeres små referater fra GF'en.

Jeg synes specielt godt om den sætning med " bestyrelsen forsøgte at undgå at snakke over sig ", for det indikerer i mine ører som om " noget kunne være nært forestående ", hvilket jo jo hver især må handle ud fra :o)

Håber også at Hegu m.fl efterfølgende havde en hyggelig aften på Søpavilionen ;o)

Kim



2/4 2009 10:51 Blackstarr 06719



Et skud i tågen. Er der nogen som vil komme med et gæt på kursen om et par år, hvis bare 90% af alt det der står i GF referatet går igennem. Kan realistiske tak!



2/4 2009 14:15 pumpa 06739



Efter generalforsamlingen igår, er det min klare opfattelse at vi kommer til at se en af tre ting inden sommer, enten

Den første NGAL aftale falder på plads

Der kommer en aftale omkring APC-PCI

Bioporto får tilsagn om pengetilførsel til at klare likviditen yderligere et par år, hvis det skulle være nødvendigt


Med hensyn til, hvordan kursen ser ud om et par år, ja, Bioporto er omkring 100 millioner værd i øjeblikket, når aftalerne falder på plads og de får bare 10 % af markedet, ja så taler vi om indtægter på omkring 150 millioner om året og så kommer APC-PCI og alt det andet oveni, så en 2 cifret kurs er vi hurtig oppe i...mit bud vil ligge omkring min.25-30



TRÅDOVERSIGT