Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Årsrapport 2012/2013


66550 mortenguld1 25/9 2013 14:37
Oversigt

Hej

Vil lige sprede opmærksomhed omkring Athena It group, som efter min mening er den mest attaktive risk/reward Aktie på den danske børs. Athena er netop kommet med stærk årsrapport. Væksten udeblev som forventet pga. ny strategi, men rentabiliteten fejler bestemt intet!. Årsrapporten viser EBIT på 6 mio kr. incl omkostninger ved naturlig fradrædelse af direktør, som beløb sig til 1,5 mio. Vækst vil pga. bruttomargin omkring 90 % resultere i ekstrem udvidelse af bundlinjeresultatet. En vækst som jeg tror på ikke mindst pga. ny kapacitet og investorer iform af tidligere Dk Microsoft direktør Jørgen Bardenfleth, Årets business angel Stig Hølledig samt Jesper Aggerholm stifter og ejer af Dandomain.

Ved nuværende nøgletal er Athena It aktien ekstremt undervurderet efter min mening og en oplagt opkøbskanididat for f.eks. TDC.

Mvh.



25/9 2013 17:28 Kristensen 066552



Hej Morten!

Du har vækket min opmærksomhed, da jeg mindes du tidligere har omtalt aktien positivt. Kan du ikke uddybe lidt hvorfor du mener den er undervurderet, samt komme med lidt nøgletal? Jeg skal ærlig indrømme jeg ikke selv har kigget på den.



25/9 2013 21:13 mortenguld1 166557



Jeg har tidligere analyseret nøgletal osv. Siden analysen er der kommet nogle interessante partnere ind som Athena skal hoste for. Partnere som har store multinationale selskaber som kunder. Jeg vil om noget tid lægge en meget omfangsrig analyse op, som indeholder en top-down analyse samt DCF-model.På nuværende tidspunkt er det efter min mening kun first North noteringen som begrænser aktien. Derfor syntes jeg det er interessant, at Athena er i en proces om at søge konsolidering eller afnotering. Dette kunne meget nemt hænge sammen med ankomsten af de nye magtfulde investorer, men er selvfølgelig kun spekulation.
Mvh.



TRÅDOVERSIGT