Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab på Jeffries


67169 investor1989 21/11 2013 20:09
Oversigt

Arzerra:
70 aktive studier i gang. De forventer at de kan gå i firstline CLL snart. De har fået BTD status med Clurambucil. Jan mener at Arzerra har Blockbuster potentiale i både cancer og autoimmune sygdomme. De glæder sig til datareadout på CLL maintaince som kan være det største CLL marked for Arzerra. Herudover DLBLC studiet som er det første head to head mod Rituxan.
Data til ASH vil blive de fulde Arzerra og Clurambucil data. Jan siger at både Investigator CR og MRD data er voldsomt imponerende. Især deres MRD (hvor kræften fuldstændig forsvinder fra knoglemarven) er meget imponerende sammenlignet med Gazyva. Der er ingen safety problemer med Arzerra. Man skal huske at patienterne er meget syge. Bendamustine data er også meget gode, dem har de også søgt label på. 56 % af patienterne som har fået et komplet respons med Arzerra + Bendamustine er MRD negative, hvilket er meget imponerende.
Q&A Arzerra:
De snakker om Gazyva vs Arzerra. Han forklarer omkring IA og INS (oogørelsesmetoderne). Forskellige terapeutisk virkemåde. Gazyva er potent, men Arzerra er ligeså potent og langt langt bedre på safety. Gazyva er voldsomt giftigt siger Jan. Over 66 % af patienterne har infusions relaterede bivirkninger. Over 20 % har grade 3+4 bivirkninger. Over 8 % af patienterne dropper behandlingen pga. giftigheden. Jan har meget store problemer med at se at et så giftigt stof kan blive en succes. Især når man tænker på at patienterne er gamle (+70-75 år). Samtidig er de meget syge. De kan kun klare mild toxitet. Her er det en fordel at Arzerra kun er 2 behandlinger i starten mod Gazyva der har 4. Flere af disse skal hospitalsindlægges jf. Jan da de ikke kan klare behandlingen hos lægerne.
(mine ord nu: Det er ret interessant, netop fordi lægerne i USA jo bliver reimburset med ASH +6 %. Dvs. de mister penge ved at sende patienterne til behandling et andet sted. Det har jeg set eksempler på er en meget stor hæmsko i andre selskaber jeg følger derovre (SPPI og Zevalin især). Lægerne vil holde patienterne i deres klinikker og behandle dem der og blive reimburset der, ikke sende patienterne væk og miste penge. Ren forretningslogik).
Jan igen: På ASH vil de vise differentieringen mellem Arzerra og Gazyva. Bendamustine er meget relevant kemo, især i USA. Hvis man ser på Arzerra+Bendamustine vs. Gazyva+Bendamustine er Arzerra overlegen, især på CR. Folk fokuserer kun på Clurambucil pt. Der er forskel på safety og også prisen hvor Gazyva er 50% dyrere.
Behandlingen fremover vil meget bestå af kombinationer med også Ibrutinib og Idelalisib. Især Ibrutinib er et meget dyrt stof. Jan tror at Arzerras billigere pris kan hjælpe her, fordi ikke mange vil kombinere et dyrt stof med et andet meget dyrt stof.
De vil køre en fuldstændig relancering af Arzerra i H1 2014 når de får label. Stoffet skal fuldstændig markedsføres forfra med GSK's store maskine.

Daratumumab:
Pt. 3 ongoing studies og 1 nyt starter snart. 1 af dem kan benyttes som registreringsstudie. Mere end 10 nye studier det kommende år.
MM market er 6 mia. $ i 2012 og dobbelt til 12 mia. $ i 2018. Langt stærkere udover også MM. Stoffet vil også blive udviklet udenfor MM snart. Vil vise flotte prækliniske data herfra på ASH.
Flere af de nye studier vil blive pivotalstudier. Phase Ib studiet kører i alle behandlingsformer og kombinationer for at teste Daratumumab bredt. Flere detaljer om det store udviklingsprogram vil komme i de kommende måneder.
8 ud af 12 patienter i det første studie har haft en respons med stor sænkning af M-components (formindskelse af tumoren i knoglemarven). Patienter var refrac til enten velcade eller revlimid og over 75 % af patienterne var refrac til både Velcade og Revlimid. Stor drop i cancer celler i bone marrow, det er fantastisk som Jan siger det.
Ser man på Revlimid+Daratumumb data som kommer til ASH er 6 patienter testet med 100 % ORR og stor sænkning af M-component på minimum 50 %.
Q&A - Daratumumab udenfor MM:
Jannsen har flere planer udenfor MM. Daratumumab er langt stærkere præklinisk end Morphosys og Sanofi CD38 antistofferne. De har klonet dem og sammenlignet dem præklinisk og Daratumumab mere aktivt.

Duobody:
Både egen og partnerportefølje. 95 % Yield, meget bedre end andre antistoffer kan give ved bispecifik produktion. Forventer nye aftaler. A number of proof of concept med Jannsen (altså ikke kun 1).
Hexabody:
Styrker den naturlige cancer killing acitivity i antistoffer. Kan producere nye differentierede stoffer. Kan kombineres med andre platforme herunder duobody. Kan skabe nye antistoffer men også forbedre andre som har fejlede. Samtidig med at de kan foretage Lifecycle management dvs. patentforlængelse ved at forbedre eksisterende midler. Data kommer til ASH hvor de vil vise proof og concept i forskellige targets.

Øvrig:
Humax-TF-ADC går i gang med studie i de kommende uger. Mange forskellige solid cancers. Starter I 8 slags solide tumorer.

Alt for nu. For mig at se rigtig god præsentation for os nørder der går op i tingene. Det tror jeg også analytikerne vil syntes når de kommer hjem og kigger tingene igennem og lytter til hvad han siger. Og ikke mindst vil ASH blive voldsomt spændende for både Arzerra, Daratumumab og HexaBody.



21/11 2013 20:12 investor1989 067170



Fra Rachel:
-------
Ogsaa mht Gazyva kan bivirkningsprofil bliver en konkurence emner. Kig paa gazyva label - det staar paa side 2 (sektion 2.1) at det skal at Gazyva skal gives ad kvalifecerede HCPs med (nogenlund) 'approprate medical support to manage infusion reactions that can be fatal'.
------
Min pointe netop ovenfor. Der skal specialister og trænet personale til at give Gazyva for at kontrollere de voldsomme infusionsrelaterede bivirkninger.
Jeg tror især mindre lægepraksis i USA vil være meget tilbageholdende med at give Gazyva.



21/11 2013 20:34 Solsen 067171



Super gennemgang inve89.

Gazyva bliver Roches hovedpine ikke Genmabs.

GSK trykker på reset knappen i foråret 2014 og sælgerne får boostet salget.

Nu får vi hele sandheden om Hexabodies på ash og en præsentation en uge senere.

Det glæder jeg mig til.

Solsen



21/11 2013 20:45 nohope 367172



Hold da op - nu bliver du mindst beskyldt for at have taget mod et større beløb fra GEN <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>
Det lyder rigtig godt, ikke mindst når man har så mange penge i GEN som jeg har, tak.



TRÅDOVERSIGT