Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Atlantic Petroleum


68159 Carlo Seest 19/3 2014 20:03
1
Oversigt

Nogen der har et bud på denne Aktie, den støtten på 110 kr. og har kun 1 gang tidligere været så lavt i 5 år...




19/3 2014 21:00 pete44.5 668160



markedet er fanget long and wrong af denne Aktie, der har lige vaeret emmision paa 135, ja fra et stoette punkts henseende skulle den koebes her, men jeg skulle ikke selv nyde noget hellere gaa glip af gevinsten.

Skidt regnskab for nylig, der er en grund til den falder, og minder ogsaa om noget der bryder ned....... en anden ting hvis man koeber her er der ingen mulighed for at placere et rimeligt stop....

mulighed for flushout



20/3 2014 09:52 Hjulmand 068168



Jeg har fulgt den med jævne mellemrum i nogle år, for at finde en god indgangskurs, og jeg venter (heldigvis) stadig. Investorerne blev sat kursstigninger i udsigt ifm. noteringen af aktien i Norge, men virkeligheden er en lidt anden.
AP har ikke kunne holde deres resultat i sorte tal, og det koster på kursen, desuden har de heller ikke kunne øge deres produktion.

http://www.business.dk/investor/analytiker-anbefaler-atlantic-petroleum-stor-stigning-i-vente

Jeg har en klar forventning om, at AP bliver en god forretning, og lige netop på denne Aktie er et rigtigt godt eksempel på, at man først skal vurdere sine aktier ud fra FA og efterfølgende bruge TA til at finde den rigtige indgangskurs. Jeg har i flere omgange prøvet at agitere for netop den model.

Jeg stille stadig min kursgraf op logaritmisk, og AP er brudt ned og danner ny lavere all-time bund. Det er ikke det samme som at den ikke kan blive en god forretning, men jeg venter til FA er tilfredsstillende og TA giver købssignal.

Med hensyn til materialet bag graferne, så bliver historiske tal korrigeret for emissioner o.l. F.eks. står B&O til at have en all-time-high kurs til at være 350. Kursen var over 700 før Lehmann, men efterfølgende har der været Emission. Således har udvidelse af aktiemængden en indflydelse på grafernes dannelse, som tager udgangspunkt i aktuelle kurser, men gør historikken sammenlignelig/målbar.

Hjulmand



TRÅDOVERSIGT