Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kan man lære at blive iværksætter?


68172 Helge Larsen/PI-redaktør 20/3 2014 11:11
0
Oversigt

Spændende kronik, hvor jeg er enig i mange ting. Uden penge duer helten dog ikke. Desværre kræver bankerne i denne sammenhæng som regel sikkerhed langt op over skorstenen af iværksætterne. Her er jeg efter et langt liv som iværksætter uenig med kronikøren Nanna Svendsen. Risikoen for at skulle gå fra hus og hjem er stort set altid tilstede ved iværksætteri.

http://www.folkets.dk/node/201

Med venlig hilsen

Helge Larsen



21/3 2014 00:18 Sibelius 368184



Ja, selvfølgelig kan man lære (om) at blive iværksætter. Men ligesom med andre erhverv og fag er det ikke ensbetydende med succes at have lært (om) det.

At starte egen virksomhed kræver langt mere forberedelse og træning end som lønmodtager at møde op på arbejde for at udføre det job man er ansat til.

Det er rigtigt at risiko for fallit og tab af anseelse holder mange fra at starte selv - og godt for det. Hvis man ikke kan tåle at tabe skal man ikke spille med.

Jeg er uenig i at det er bankernes skyld der ikke er mere iværksætteri. Faktisk er der alt for mange midler og støtteordninger til rådighed for forskning, udvikling og iværksætteri. Der er ved at udvikle sig en hel underskov af offentlige programmer til støtte af dette og hint, og mange af de penge går til "livstilsiværksættere" der er med i et eller flere projekter der ikke rigtig risikerer noget for iværksætteren men som til gengæld heller aldrig kommer ud af stedet.

To ting ville ændre dette til det bedre. Mindre skat og mindre offentlig sektor så det kan betale sig at få succes med sine ting, og så iværksættere (og lønmodtagere) ikke skal brødføde 50% af arbejdsstyrken der sidder og skubber papir rundt i papirmøllen.



21/3 2014 00:57 Helge Larsen/PI-redaktør 068185



Jeg taler om emnet i dette interview. Vi er enige om det meste Sibelius. <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

http://www.rnn.dk/node/3885

Med venlig hilsen

Helge



TRÅDOVERSIGT