Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

PRISSTIGNING PÅ NETFLIX


68318 Helge Larsen/PI-redaktør 3/4 2014 18:02
Oversigt

Det har sikkert ikke den store betydning for aktiekursen for NETFLIX. Jeg er dog meget enig med Ole Birk Olesen i dette spørgsmål. Her hans facebookopdatering fra i dag omkring sagen.

"PRISSTIGNING PÅ NETFLIX

Fra 1. januar 2015 kan du ikke længere nøjes med at betale 79 kr. om måneden for dit Netflix-abonnement, men vil i stedet komme til at betale cirka 100 kr. for det. Det skyldes, at et bredt flertal i Folketinget nu vil opkræve dansk moms af f.eks. elektroniske bøger, spil, musik og filmtjenester, som købes over nettet - også selvom de købes hos virksomheder som sælger fra udlandet, hvor momsen er lavere.

Dermed bliver disse varer, som kan sælges og sendes over nettet, undtaget fra den generelle regel, som gælder for al anden handel, nemlig at momsen opkræves i det land, hvor varen sælges. Hvorfor? Bare fordi de europæiske regeringer gerne vil tjene nogle flere penge på deres borgere og ikke kan acceptere, at borgerne på nettet har meget nemt ved at handle der, hvor momsen er lavest.

Alle andre partier har givet udtryk for, at de støtter den ekstra momsopkrævning, som vil løbe op i 75 mio. kr. Kun Liberal Alliance siger nej til at afskaffe skattekonkurrencen mellem EU's medlemslande på dette område.

Hør mere om det i min tale her:

http://www.ft.dk/webtv/video/20131/salen/71.aspx?i=2014-04-03T11%3A37%3A40 "

Med venlig hilsen

Helge Larsen



12/4 2014 12:01 Sibelius 068473



Nu lader til at være falsk alarm, men ellers kan man bare lave abonnement i USA og så bruge en service som f.eks. BeeVPN til at selv styre hvilket Netflix katalog (USA, UK, DK,..osv) man (aktuelt) ønsker at anvende. Jeg har f.eks. abonnement i USA og betaler derfor bare 50 kr. om måneden ved den aktuelle USD kurs.



TRÅDOVERSIGT