Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kunsten at lægge til sin position.


68326 Carlo Seest 4/4 2014 12:23
1
Oversigt

Det er vist aldrig lykkedes mig at lægge til en position, og derefter øge mit afkast.
Er der nogen herinde der mestre denne kunst??
Tips og tricks modtages med kyshånd....

Go weekend til alle.



8/4 2014 01:59 Hjulmand 268410



Jeg mener først og fremmest at man skal mestre kunsten, at købe den første portion rigtigt. Dernæst skal man mestre kunsten, at sælge på rette tid, og først senere i forløbet at kunne supplere en eksisterende portion.

En supplering bør ikke vurderes som en ny investering. Som jeg ser det, kan man ikke tilsidesætte ens depotindhold, af hensyn til strategi, risikoprofil m.m., der er tilknyttet depotet.

Jeg går ud fra, at du fundamentalt har udvalgt aktien som en fremtidig vinder???

Lad mig starte med de to charts du har lagt ind. Du skriver at en ny opadgående trend er på plads. Jeg er lodret uenig i at en ny opadgående trend er på plads. Du vælger at ignorere toppe i Q4 2013 i din trendkanal, og det mener jeg ikke du bør gøre.
Du illustrerer en Falling Wedge ved at ligge overliggeren på toppen i Q2-13. Lagde du den så også på toppen i Q3-12 på daværende tidspunkt? I så fald var der også brud op i O2-13.
Som jeg ser det, så søger du et købssignal som ikke er til stede og går alt for tidligt ind, i hvert fald til min risikoprofil.
En trend er mere end en, og den eneste trend jeg kan se i begge charts er faldende toppe og bunde, hvilket bekræfter mig i at aktien er i beartrend eller bearmarked og ikke klar til køb. Jeg er ikke i stand til at pege på et godt tidspunkt at supplere i den aktuelle Aktie, for som jeg ser det, så køber du for tidligt.
Der er ofte kun en eneste der rammer den ultimative bund, og frem for at forsøge at ramme denne bund, hvilket må udløse flere SL eller svære tab, så ville jeg nok vente med at købe til du rent faktisk har en opadgående trend. Altså vente til du får en bekræftet højere bund, sammen med rækken af øvrige købssignaler som du vel også benytter som TAer.

Jeg vil også gerne vide hvornår andre supplerer, men læser ikke rigtig nogle bud. Men derfor skal du ikke snydes for mit bud på, hvornår man supplerer i en eksisterende Aktie, hvilket du kan se i det vedhæftede eksempel.

Hjulmand
pdfTA_indgangen.pdf



12/4 2014 21:58 Nippon1976 068482



Der er mange måder at lægge til på, det kan f.eks være at man har købt på en bundformation (ex. IHS) kursen fortsætter op og korrigere, man køber så her på måske et bullflag (nyt købsignal) osv.
Man kan også som day eller swingtrader køber en portion på et købssignal på daily chart og derefter gå ned på 1h chart eller 15 min chart og finde købssignaler. Det kræver dog at man sidder foran skærmen.



TRÅDOVERSIGT