Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Det er tyveri af shareholder value!


68895 Helge Larsen/PI-redaktør 19/5 2014 10:34
0
Oversigt

"Godt skjult for medarbejdere og aktionærer lever mange af disse ekstremt højtuddannede, højtlønnede nu et liv som deltidsansat, mentalt fraværende sportsidioter til fuld løn. De snakker EBITDA Margin og cost reduction, mens de helt irrationelt i deres sportsidioti er en kæmpe skjult udgift for virksomheden".

http://www.b.dk/kommentarer/triatlon-komplekset19/5 2014 12:44 JørgenVarnæs 368898Det er dog helt utroligt, så travlt folk har med at kaste fæces imod alle andre end dem selv. De sportsfanatikere, der bliver nævnt er typisk de mest engagerede og energiske personer på en arbejdsplads. De passer oven i købet på deres egen fysik og har færre sygedage end deres citronmånespisenderødvinsdrikkendesofaliggendetvkiggendesygdomsbefængte kolleger.

Hvis disse sportsinteresserede og i aktive medarbejdere ikke er aktivt engagerede i arbejdet, så er der vel mere tale om et ledelsesproblem end noget som helst andet.

Det er lederen, der sætter sit eget hold - og findes der spillere på holdet, der ikke bidrager med deres bedste, så er der 3 muligheder

1. ud på bænken med dem
2. ud af holdet med dem
3. træneren får sparket, da det reelle problem ligger her.19/5 2014 12:53 Helge Larsen/PI-redaktør 168899Jeg er enig JørgenVarnæs. Er selv sportfanatiker og knokler mange timer i familiens virksomheder. Syntes dog at oplægget var en frisk debat værd.19/5 2014 18:55 Bryan 568900Citat " Dødtrætte sidder de nu og halvsover til strategiseminaret efter sidste uges 500 kilometer landevej ".

Nu er jeg ikke iværksætter, men ovennævnte distance passer faktisk meget godt med min ugentlige ration gennem mange år mens jeg havde "stillesiddende" arbejde. Og jeg kan garantere for at jeg havde ikke mindre energi i arbejdstiden af den grund, snarere tværtimod.

Og jeg kender stadig ikke noget bedre middel end en tur på carboncyklen hvis man trænger til at få renset hjernen. Det kan være alene eller sammen med gutterne i klubben.

Jeg synes artiklen oser langt væk af uvidenhed fordi forfatteren aldrig selv har prøvet at dyrke sport eller seriøs motion. Man kan selvfølgelig altid diskutere hvornår det bliver for meget, men der er for mig ingen tvivl om at motion giver mere energi og at man styrkes både fysisk og mentalt.

Som aktionær kan jeg da kun bifalde hvis medarbejderne i "mine" virksomheder dyrker motion. Jeg tror faktisk at det gavner mine aktier.TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER