Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

Q&A med Zealand Pharma, 29 Maj kl 16.00 Læs mere her
      

Dagens aktuelle aktietip fra MoneyMind


69571 Helge Larsen/PI-redaktør 29/7 2014 10:02
Oversigt

"Money Mind Market - aktietips

I dag fra åbningen har jeg købt Zealand Pharma - aktien steg pænt i går på nyheder. Jeg har købt aktien en portion (200.000 kr.) til kurs 72,5 (p.t. handles aktien i 73,5) til Money Mind Market porteføljen.

Teknisk begrundelse:
Aktien ligger over sine glidende gennemsnit 200, 50 og 20. Aktien har lavet højere bunde. Aktien ligger pænt i indikatorerne. Aktien har to ab=cd formationer med targets omkring de ca. 81-82 kr., aktien steg under pæn volumen.

Men husk, alt handler om tidshorisont og sandsynligheder når vi handler aktier - jeg ser umiddelbart KUN ET KØB SOM KORTSIGTET! Og min tese er, at sandsynligheden er, at vi vender ned igen, når (og hvis) vi rammer de 81-82 kr. Dvs. ca. 10 % op fra nuværende niveau. Niveauet skal bruges til at sælge på.

Stop Loss - kortsigtet. Sættes i dag til min. de 69. Man kan også ta' et højere oppe, med større risiko for at blive stoppet ud.

Langsigtet ser jeg at stigningen her ligger inde i et bearflag - kommer dette til at udspille sig, så er der et target på ca. 40 kr. (som jeg har nævnt for et par måneder siden).Dvs. en tangering af den tidligere bund.

Mange hilsner
Morten"TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER