Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DFDS: Eurotunnel-høring til november


69614 fcras 10/8 2014 12:25
Oversigt

Onsdag 6. august 2014 kl: 08:00

Den britiske myndighed Competition Appeal Tribunal (CAT) vil afholde høringer i sagen om sammenlægningen af Eurotunnel og SeaFrance den 24. og 25. november. Dermed er DFDS et skridt nærmere en endelig afslutning af sagen.

De britiske konkurrencemyndigheder udstedte tidligere på sommeren et forbud mod Eurotunnels færgeaktiviteter fra Dover, hvilket var en opretholdelse af en beslutning taget for mere end et år siden. Eurotunnel har appelleret denne afgørelse til CAT.

CMA skal desuden udstede en implementeringsordre for at effektuere afgørelsen. Men inden det kan ske, skal et udkast gennem en høringsperiode. Først derefter igangsættes en seks måneders nedlukningsperiode.

Kilde: DFDS
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=23484

http://www.dfdsgroup.com/



10/8 2014 12:33 fcras 169615



DFDS køber alligevel ikke UN Ro-Ro


DFDS deltager ikke længere i salgsprocessen omkring det tyrkiske færgerederi UN Ro-Ro.

Tirsdag 5. august 2014 kl: 08:46

For en måneds tid siden forlød det ellers, at sælgeren, den amerikanske kapitalfond KKR, havde modtaget bud fra DFDS, kapitalfondene Esas Holding og Actera Partners samt den tyrkiske investor Global Yatirim Holding.

I den forbindelse meddelte DFDS, at man ikke havde afgivet noget bindende tilbud, men at man var "blandt deltagerne i processen". Nu meddeler DFDS, at man ikke længere deltager i salgsprocessen.

"På baggrund af medieomtale bekræftedes DFDS' deltagelse i UN Ro-Ros salgsproces den 3. juli 2014. Fra og med i dag deltager DFDS ikke længere i salgsprocessen", lyder det i meddelelsen fra DFDS.

Kilde: DFDS
http://www.maritimedanmark.dk/?Id=23470


http://www.unroro.com.tr/EN/INDEX/default.asp

DFDS.CO




TRÅDOVERSIGT