Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Lad os dog være fri


69706 Spekulant.dk 29/8 2014 23:17
3
Oversigt

Glimrende indspark fra Lars Tvede; både EU og USA revses på områder hvor man begår det ene selvmål efter det andet: http://www.business.dk/business-magasin/lad-os-dog-va..

Vi har i Europa især ikke brug for politiske systemfejl, fremadrettet kan vi dog være helt sikre på at blive påduttet endnu flere; der sidder folk ansat til det, de bestemmer selv hvor mange flere de skal være, hvor meget mere man skal have i løn osv. - det skal blive interessant at se om det kan sætte gang i væksten, forbedre europæisk konkurrenceevne osv. i en region hvor deflation er en stigende risiko.

Euroen er endnu et eksempel på en politisk systemfejl båret frem af naive prestigedrømme, uden den ville Frankrig, Italien m.fl. have været i stand til hurtigere at komme ud af deres hængedynd. Hvis vi ender ud i et decideret deflationsscenarie, kan euroen være med til at forlænge dette, ovenikøbet kan euroen have igangsat det.

Hvad selvmål angår, og europæiske i særdeleshed, har de seneste sanktioner mod Rusland vist sig nyttesløse, hvis de da ikke ligefrem har gjort Putin desto mere trodsig omkring sine (selv)mål - "sidegevinsten" er flere europæiske støtteordninger, regler og forordninger til ramte producenter - altså business as usual eller mere af mere...

--
Startside og finansnyheder - http://www.spekulant.dk
Guide til investeringsbøger - http://www.aktieplus.dk/boger.php31/8 2014 09:26 nfø 169713Som kineserne siger så ender demokrati før eller senere i kaos P.G.A. bureaukrati


Den politiske cyklus:

http://postimg.org/image/4i357uw6b/TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER