Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Deutsche Bank


69797 Hans-Henrik Nielsen 26/9 2014 09:57
Oversigt

Mange af jer har spurgt til Deutsche Bank, og den vil jeg da gerne tage et kig på.
Aktien er steget flot op fra bunden omkring 24,5. Jeg skrev (og havde den også med i en video) for et par uger siden, at den havde brudt sin nedadgående trendlinje, hvilket var et positivt tegn. Der udover vist mine nye indikatorer (Abex og FaseTrend) også at der var stor mulighed for at aktien havde bundet omkring kurs 26.

Nu har aktien så etableret en fin lille mellemlang trend, og aktien ser også ud til at holde fin stand mod den lille korrektion markederne har givet de seneste dage.
volume ser fin ud og både korte og mellemlange indikatorer ser ud til at understøtte videre optur.

Jeg har blot en enkelt ting, der holder mig fra at springe ind i aktien lige nu. Og det er det 200 dages EMA, der ligger og spøger lige over kursen omkring 28,8. Det er ikke fordi et gl.gennemsnit er magisk og uigennembrydeligt, men jeg ved at mange sidder og har det med på graferne som en mulig modstand, og dermed giver det lidt dårlig købspsykologi lige op mod denne modstand (fiktiv men dog virkningsfuld i mange tilfælde).

Personligt er jeg en tålmodig investor, som gerne afventer et brud på 200 dages EMA før jeg går ind i aktien. Som jeg skrev for nogle uger siden, så ville det være ok at gå ind omkring kurs 26 som et lille sats, idet der var langt op til 200 dages EMA. Men nu er vi ved at være tæt på, og så har jeg ikke lyst til at tage chancen. Men det er jo som altid helt op til jer

God investeringslyst.

Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

DB




TRÅDOVERSIGT