Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

VWS Gaps


69826 IFTA.dk 2/10 2014 17:54
Oversigt

Daily har lukket sit første Gap (se også på Weekly!!).
PS. Se på Daily over S&P500 pr. 01-okt. 2014, lige under NANEX video og IFTA's fødselsdagstilbud. Bemærk den røde horisontale linje!
Du finder Charts her:
https://www.facebook.com/IftaAps

Mv.
http://ifta.dk/



3/10 2014 00:00 doodha 169829



Jeg har også holdt øje med dette gab - og netop det at det både er der på daily og weekly charts.

Hvis det ikke var fordi, vi er i oktober måned i et amerikansk valgår (midtvejsvalget), ville jeg have satset på, at dette blev bunden på denne nedtrend for Vestas. Og vi ramte for øvrigt også præcis bunden af nedtrend-kanalen i dag.

Men politikerne i USA gør næppe noget vedr. PTC-ordningen på denne side af valget; deraf uvished... - så jeg tror, vi fortsætter nedtrenden oktober måned ud. Jævnfør mit indlæg for nylig.

Men jeg tror ikke, der er tvivl om, at vi skal pænt op i morgen og de kommende dage - men det afhænger selvfølgelig også af de amerikanske jobtal i morgen... og i det hele taget om det vi ser nu er begyndelsen på en generel korrektion.

Vi får se...



3/10 2014 10:48 Helge Larsen/PI-redaktør 069835



Dagens Vestas-nyt fra Aktiefokus:

"Vestas og vindmøllemarkedet retter blikket mod Storbritannien, idet en rapport fra en komite nedsat af parlamentet beretter, at regeringen ikke har fået det optimale ud af pengene 16,6 mia. pund afsat til vedvarende energi. Regeringen har brugt pengene hurtigt/over kort tid og derved har man reduceret selskabernes indbyrdes konkurrence. Dem der har draget fordel af dette er Drax Group, Dong Energy, SSE, Statoil, og Statkraft. Til forsvar argumenterer Labours Hodge, at man ville have en kontinuerlig strøm af ordrer for at sikre selskabernes investeringer.

Mere Vestas, idet den spanske konkurrent Gamesa har landet brasilianske ordrer på 231 MW til CPFL Energies. De 110 vindmøller skal leveres i 2016 og de vil blive brugt til 9 forskellige vindmølleparker.

Mere Vestas, idet den bulgarske regering arbejder på en plan med en ny vindmøllepark tæt på Stawell, hvor der tales om en vindmøllepark på 67 vindmøller og en projektpris på 500 mio. Euro. Det nævnes af Bloomberg News, at der er bekymringer i lokalmiljøet, og at regeringen vil tage hensyn til disse bekymringer i planerne der ventes at blive fremlagt i december.

Mere Vestas, idet Industrial Alliance Insurance vil øge sin eksponering i vedvarende energi herunder vindmølleenergi"......



3/10 2014 13:25 TeamGarlic 069837



Demetra: aktien er i nedtrend.
http://www.demetra.dk/finansblog/vestas-aktien-er-i-nedtrend/
Jeg kan lide deres kursmål <span><img src=
" title=";−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



3/10 2014 17:23 HeyimnotCram 069838



Jeg kan huske, at der for nogle år tilbage også var et grafologisk analysefirma, der havde kursmål 20 på D/S Norden. Grafologisk analyse er det rene hekseri og gætteri.



TRÅDOVERSIGT