Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN - en mulig kandidat ved en markedsvending


69896 Hans-Henrik Nielsen 11/10 2014 10:25
Oversigt

Jeg har lige siddet og kigget lidt på spændende aktier. Og nu får i lige en af mine kandidater. Men husk lige noget vigtigt. Det afhænger helt af markedet, om jeg går ind i nogle aktier. Så når jeg har lavet min ugevideo, så er jeg klogere på, om jeg er interesseret i aktier i den kommende tid.
Men nu til min kandidat. Jeg har kigget en del på GN Store Nord på det seneste.

Aktien er faldet fra ca. 160 og nu nede i 120'erne. Den er ved at forme en omvendt skulder-hoved-skulder formation, og hvis den bryder denne linje (den øverste af de vandrette linjer i 134-135) så har den både lavet formationen færdig og brudt sit 200 dages EMA opad.

Hvis vi kigger på de underliggende indikatorer, så har volume bekræftet stigningen i pris, den korte stochdmi antyder kommende optur og vores momentumindex er stigende.
Det eneste der bekymrer lidt er det generelle marked.

Men min opfattelse (nu inden jeg har lavet min ugevideo) er at markedet nok ikke krakker helt denne gang. Men nu må vi kigge på FH, Hausse og de andre. Hvis de indikerer at det er tid til opkøb, så kunne GN godt stå højt på min indkøbsseddel.

Dette er blot lige lidt weekend-inspiration. Så kan I selv kigge på aktien inden næste uge starter ud og bruge jeres egne analyser for at vurdere om aktien er interessant for jer (husk at tænke selv <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>)

God weekend til jer

Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

GN.CO




11/10 2014 11:42 Conner 369898



Hej

Jeg har nu lige brugt 15 min på GN. Grunden til dette er, at den TA du har lavet, ser lidt for perfekt ud. Jeg er på ingen måde uenig med dig, men når det ser så perfekt ud - teknisk - så ringer mine alarmklokker en smule.

Jeg har kort løbet omsætning, EBIT m.v. igennem for de sidste fem år, og det ser ok ud, omend det er lidt svingende. Q2 sammenlignet med sidste år ser fin ud.

Derfor tror jeg du får ret, med det lille aber dabei, at den skal lave en false break, hvorfor den lige skal, lad os bare sige 8-10%, under din linje.
Det er et gæt, det er bare noget jeg har set før, når det ser perfekt ud.

Und wunderbares Wochenende <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



11/10 2014 17:16 Hans-Henrik Nielsen 269902



Hej Conner,
Du har fat i en god pointe ang. "perfekte setups". Jeg har en lille øvelse, jeg sommetider gør. Når jeg har fundet et setup, der ser godt ud, så hopper jeg over og er "djævelens advokat" og prøver at finde beviserne for, hvorfor det ikke skulle lykkes. Det holder mig skarp på ikke at forelske mig i mine egne analyser <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>



TRÅDOVERSIGT