Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hvilken påtegning fungerer bedst? Spørgeskema


69916 AskingYou 14/10 2014 16:41
0
Oversigt

Hej allesammen.

Vi er to studerende fra CBS, der er i gang med at skrive vores speciale i revision.

Vi kunne godt tænke os at kaste et lys over revisors påtegning, da vi mener påtegninger i dag godt kan forbedres, så brugerne bedre forstår dem. Hypotesen er, at man derved minimerer forventningskløften mellem revisor og brugeren af påtegningen, samtidig med at brugeren faktisk bedre forstår hvad der står i dem. Påtegninger i dag er underlagt en masse stramme formuleringsrelger, som vi mener hæmmer påtegningens forståelse.

Det meget enkle spørgeskema består af 2 små tekster og 2 korte spørgsmål. Det vil ikke tage mere end 2-3 minutter at udfylde, men vil betyde alverden for os.

Man skal ikke være specialist inden for området eller have kendskab til påtegninger overhovedet. Det er bare om den ene tekst forstås bedre end den anden. Påtegninger er jo rettet mod den almene bruger (dvs alle). Vi takker på forhånd mange gange for din tid

Link til spørgeskema : https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=MWNP66ZW3196

Mvh
Jenny og Billy



TRÅDOVERSIGT