Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo's IT-selskab på børsen til november


69919 fcras 15/10 2014 09:09
Oversigt

Novo Nordisks IT-selskab, NNIT, begynder allerede på onsdag i næste uge processen frem mod en børsnotering, der kommer til at blive gennemført 14. november.

Udgivet den 15-10-2014 ' kl. 07:42 '

Det erfarer Berlingske Business.

Ifølge Berlingske Business's kilder vil markedsværdien af NNIT være i den lave ende af intervallet 3 til 4 mia. kr. Bliver børsnoteringen en realitet, vil det være første gang i ni år, at en dansk børsnotering ikke bliver foretaget af en kapitalfond.

Samtidig med, at NNIT onsdag altså angiveligt vil sende en officiel såkaldt "intention-to-float" til den danske fondsbørs, vil selskabet også gøre en række nye regnskabstal for 2014's første tre kvartaler offentligt tilgængelige.

Beslutningen om at bringe NNIT på børsen er ikke endegyldigt truffet endnu og i princippet kan enten bankerne eller ejerne bag stadig nå at udskyde en børsnotering. Det er der dog ingen tegn på vil ske ifølge Berlingske Business.

Allerede tilbage i januar luftede Novo Nordisk tanker om at notere IT-selskabet. Dengang sagde medicinalvirksomheden, at muligheden for en børsnotering blev undersøgt.

I 1998 blev NNIT skilt ud fra resten af Novo Nordisk-koncernen i sit eget aktieselskab, hvor Novo Nordisk blev eneste ejer. NNIT har siden vokset sig til en international leverandør indenfor IT-services, med 2200 ansatte på verdensplan og en omsætning i 2014 på 2,2 mia. kr.

Ifølge Berlingskes kilder er Danske Bank og amerikanske Morgan Stanley blevet valgt til at stå for at håndtere børsnoteringen.

http://npinvestor.dk/nyheder/visnyhed/296966?Novo's+IT-selskab+p%C3%A5+b%C3%B8rsen+til+november=&source=nyhedsbrev

http://www.novonordisk.com/investors/default.asp

NOVO B.CO




TRÅDOVERSIGT