Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Lng


70335 Breaking News 30/11 2014 02:09
Oversigt

Jeg har gennem en periode investeret en del i lng-sektoren med en forventning om gode afkast i de kommende år. Cheniere i Usa og flex lng i Norge er der hvor pengene er lagt. Men nu begynder tvivlen at trænge sig på i takt med at olieprisen suser nedad. Jeg er i tvivl om der stadig bliver noget at hente på de asiatiske markeder, når prisen på olie falder så meget som den gør og om lng-sektoren stadig ser så lys ud. Derfor overvejer jeg nu at stryge den lille gevinst, jeg allerede har, for at satse andre steder. Er der nogen her som kan have en mening om fremtiden for lng i 2015-2016 hvis olietendensen fortsætter?



30/11 2014 09:32 Helge Larsen/PI-redaktør 070336



Uagtet olieprisens fald, så er den amerikanske skifergas stadig meget billig for asiaterne. Jeg er derfor overbevist om, at LNG-sektoren har en god fremtid foran sig.

Det er så ikke ensbetydende med, at den enkelte kan træffe det valg, at reducere i beholdningerne på nuværende tidspunkt. Jeg har som tidligere nævnt ikke købt endnu.



1/12 2014 14:45 Breaking News 070348



Tak for input.
Timing er jo meget afgørende, og måske oliens nedtur skubber tidspunkt for væksten i lng længere ud i tid. På den anden side er det jo sjovere at være med på opturen fra starten af, og så vidt jeg forstår på cheniere har de jo allerede sikret sig flere længere kontrakter, som jo alt andet lige må sikre økonomien noget og samtidig har de jo også en firstmover fordel. Hvilke overvejelser gør du dig om timingen for lng (kan du iøvrigt anbefale et sted, hvor man kan holde sig orienteret om netop dette marked)?
Under alle omstændigheder har du jo ret i at det er op til den enkelte om der skal reduceres for nuværende. Den nød må jeg selv knække : )



TRÅDOVERSIGT