Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

Mulighederne inden jul


70445 AndersEgsvang 13/12 2014 12:46
Oversigt

Efter en uge med voldsomme fald i oliepriserne igen, er det vidst på tide at se tilbage og have strategien klar til næste uge.
Jeg har derfor lavet en analyse af olie, som jeg ser mulighederne til næste uge, hvis du vil være med på short siden. Èn ting er vigtig, aldrig sælg i bunden. Dvs. det vigtigste lige nu, hvis du vil shorte, er at vente. $57.44 var et udmålt profit niveau, som vi ramte i går, og derfor et perfekt sted at hive sin profit hjem inden weekenden.
Hele ugen har budt på store fald, og vi så også da vi ramte de $57.44 hvor mange der tog profit, det skabte en kort korrektion, som var en perfekt mulighed til at få en hurtig handel på WTI.
De næste punkter vi skal være opmærksomme på, hvis man stadig er short, er $56.36, $55.59 og $55.00.
Det handler derfor om nu, ikke at blive for grådig. Big drops = big pops, så når først at køberne begynder at tage fat, så skal vi nok stige rimelig hurtigt. Når sælgerne først får fornemmelsen af at, køberne begynder at se værdi igen, så skal de hurtigt hive deres profit hjem. Det er derfor bedre, efter min mening, at tage profit lidt efter lidt nu. Man kan altid hoppe med på vognen igen, når vi ser nye tegn.

Jeg har hørt flere spørge, om det er for sent at hoppe short på WTI. Nej det er ikke for sent, men man skal have lidt is i maven nu, og ikke bare sælge, af den grund, at prisen går nedad.
På det chart i ser nedenunder har jeg givet mine bud, på gode short muligheder, hvis vi skulle få en lille korrektion op nu, efter en stor rød uge. De blå tal, er de vigtigste. Kan man kombinere dem med, trendlinjer og noget modstand fra tidligere support områder, så er muligheden endnu bedre. Skulle jeg vælge et par niveauer selv, så ville jeg sige $58.44-$58.80 til de kortsigtede sælgere. Til de mere langsigtede, der har is i maven, er det værd at kigge efter niveauet $60.45-$60.80. Begge steder er valgt, fordi at der er mange ting, der samler sig i det områder her, som hver især er en salgs mulighed, men til sammen er de kun stærkere.

Falder vi yderligere mandag, så skal der rettes lidt i tallene, men mange af dem vil stadig være de samme.
Sætter man sig ned mandag morgen for at lede efter muligheder, så have igen is i maven. Mandag efter en stor uge, kan godt starte lidt sløvt. Det er ikke unormalt. Efter kl 16, skulle vi tilgengæld gerne se noget volumen komme ind.
Næste uges helt store dag er uden tvivl onsdag. Her har vi både den sædvanlig inventories rapport for olieentusiaster, og så har vi også FOMC, en af de største nyheder vi kan få. For mit eget vedkommende betyder det, ingen handler onsdag efter kl 16, men jeg vil hjertens gerne være i en god handel inden disse nyheder kommer ud, da det kan skabe et kæmpe fald, eller en stor stigning. Men lad være med at handel på nyheden, der er MEGET manipulation på dem. Nyhederne tager vi når vi kommer lidt tættere på. Det er ikke nødvendigt at bekymre sig om onsdag endnu.

Så er der vidst ikke meget mere at sige, end god jagt!

- Anders

ps. alle niveauer er på WTI crude oil, og det vil de altid være når jeg skriver.

CRUD.L

CRUD.L
15/12 2014 23:04 AndersEgsvang 070494$55.02 det er tæt nok til mig. Er man stadig short, så er det på tide at få noget fortjeneste ud af det. Tage en god portion af, og hold resten uden nogen risiko!
Det er i hvert fald min plan.

CRUD.L
TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER