Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tid til at dumpe olie


70476 AndersEgsvang 15/12 2014 12:11
Oversigt

I går åbnede WTI Crude Oil med en pris på $57.08 tønden, og faldt lynhurtigt ned til vores første target på $56.36.
Det som der er værd at lægge mærke til i den sammenhæng, er at vi fredag lukkede i $57.50. Dvs. vi har et hul i markedet på lige under $0.50. Markedet har det med at lave det vi kalder "Gap fills", som jeg skrev på aktieporteføljen i går aftes. Når vi ser disse huller i markedet, så kan man kort sigtet forvente en lille "reversal", da de fungerer som magneter. Huller i markedet = en masse ordre der venter på at blive fyldt. Da vi så, et så stor hul i markedet som en halv $, så er det værd at kigge efter en hurtig mulighed for noget profit.

Priserne gjorde som forventede, og kom tilbage for at fylde hullet ud. Pga. dette hul i markedet, fik vi presset priserne endnu højere op, og vi har nu ramt vores første punkt til at gå short.
Det er derfor nu tid til at kigge efter en mulig entry, og se hvornår køberne giver op, og lader priserne dumpe endnu en gang.
Til de langsigtede, uden gearinger kan det være en idé at shorte en lille portion, hver gang vi rammer et salgsomåde. Til dem der gearer, skal de selvfølgelig være mere forsigtige, og i stedet se efter det vi kalder traps.

Ser vi på WTI med price action øjne, har vi lige nu fået vores andet ben op, dvs. vi forventer enten et skift i trend, eller en sidelæns trend lidt endnu.

Den blå pil i bunden, i ser på det hvide chart, er den første handels mulighed. Teorien bag den handel er at gå lang, ved support og tage profit i vores "gap", da jeg var 90% sikker på at det nok skulle blive lukket igen. Det er en aggresiv handel, som man skal passe på med, hvis ikke man har lidt indsigt i markedet.

På den lange bane er jeg short $58.65, og shorter mere og mere, som vi kommer højere op, som beskrevet ovenover. På min futures konto, venter jeg på en bull trap, som kan få mig ind i en short.

Held og lykke med det!

Held og lykke med det!

- Anders

CRUD.L

CRUD.L




15/12 2014 12:13 AndersEgsvang 170477



Jeg fik ikke tegne den blå pil på, men den får i lige her!

CRUD.L




TRÅDOVERSIGT