Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

WTI Crude Oil grundig analyse (opdateret!)


70505 AndersEgsvang 17/12 2014 01:09
Oversigt

Efter en dag, fyldt med profitmuligheder, skal der igen gøres status og lægges nye planer. Oliepriserne startede dagen på $55.60 ca. Vores short position fra i går var stadig i spil med et frit target, som man skulle "læse" sig frem til. Jeg valgte selv at tage profit ved $53.83, og rådede folk til at gøre det samme, da jeg så stor interesse fra køberne. Denne præcise pris kom jeg frem til ved hjælp af candlestick analyse. På chartet i bunden, kan i se den grønne candle, der viser overlegenhed fra køberne. Sælgerne, prøvede mange gange at skubbe prisen længere ned, men vi kunne se hvor svært de havde det. Da den grønne candle kom, var det derfor mit "clue" til at smutte, og dermed tage profit. Med en bund på $53.60, må dette altså siges at være en perfekt handel.

I weekenden lagde jeg en plan ud for ugen, men da den plan allerede er gennemført, er det tid til at lægge nye planer for onsdagen. Onsdag bliver som sagt, en svær dag med mange store nyheder. Derfor skal man passe på med at handle efter kl 16. Jeg bliver KUN i markedet, hvis jeg har en kørende position, som er godt i +, inden nyhedsperioden starter.

------Opdateret plan-----------

Efter det sidste indlæg er der sket lidt ændringer i prisen, derfor kræver det en opdatering, med en mere grundig analyse, så der er muligheder for den langsigtede og kortsigtede. Det der gør, at planen skal ændres en lille smule, er at vi havde vores trekant, som blev brudt. (læs sidste indlæg). Den blev brudt nedad, dvs. køberne fejlede, som jeg havde regnet med, men det skete lidt for hurtigt.

Vi fik en korrektion fra $53.60 til $57.16. Jeg nåede desværre ikke at poste, mulighederne efter denne korrektion, inden de blev aktuelle. Men det betyder dog ikke, at det er for sent at blive en del af(Mulighederne er de små røde nedadrettede pile). $56.76 var første mulighed til at gå short igen, men hvad der er sket, kan vi ikke bruge til det store, hvis man missede den. Så lad os se på, hvad vi KAN gøre.

Det at trekanten blev brudt så hurtigt, gør bare at jeg hælder endnu mere til at gå short. Køberne fejlede, inden de rigtig prøvede. Det første chart jeg vil kigge på, er det jeg bruger mest som Anchor chart. Det er 2400 tick chart.

Anchor chart 1 (2400 tick)

Vi fik en korrektion, der gør at vi er kommet op i et område der er værd at være sælger på. Det første område jeg vil være sælger i, er den røde trendlinje der kører stille og roligt nedad. Det er det mest aggressive punkt. Den næste punkt er vores fib-område fra $56.16-$56.39. Disse punkter er begge aggressive, men bliver de kombineret med trendlinjen, ser det okay ud.

De bedste punkter, er der hvor vi har flere forskellige tal der lander det samme sted. fx. ved $56.73-$56.95. Som vi kan se ude i højre side, er det ikke til at se hvad der står, fordi at der er så mange tal oven i hinanden. Det er det vi kalder "clusters", et fantastisk område, hvis der er reaktion fra sælgerne der. Ovenstående punkt, er det bedste punkt efter min mening. Men det er ikke altid markedet synes det.

Til de mere konservative er der igen "Clusters" ved det mere langsigtede fib-område på $57.64-$58.15. Igen et godt sted at være sælger, hvis vi skulle komme derop.

Det sidste punkt på dette chart jeg vil sælge, er $58.68. Skulle vi få en korrektion derop, er det et område der tidligere har været vigtigt, og derfor også et område jeg igen vil forvente en reaktion ved.

Ancor chart 2 (60m supply/demand zones)

Det næste chart jeg vil kigge på, er et supply/demand zone chart, som viser os hvor der tidligere har været stor reaktion fra købere og sælgere.

Jeg har kun tænkt mig st være sælger, så de grønne områder er kun til profit.
De første 2-3 områder er de vigtigste. Det er også de rødeste, som vi kan se. Dette betyder at det er de stærkeste. Områderne hedder derfor $58.18-$58.73, det næste ligger lige oven i, hvilket gør $58.73, til et rigtigt stærkt salgsområde. Nemlig $58.53-$58.73. Kommer prisen herop, så vil jeg se en reaktion ved enten det første eller det sidste. Sker reaktionen i midten af dem, er jeg mere skeptisk. Det betyder ikke jeg skipper den. Men så bliver det ikke med lige så meget. Sker reaktionen på $58.73, så er jeg klar.

Det næste område jeg ser på er $59.10-$59.57. Når vi så langt op, så er det, et område i også skal være opmærksomme på. Men det er et område til de langsigtede og mere konservative.

Til de aggressive, er der her mulighed på $56.06, og ved vores channel, hele vejen ned. Der kan addes til positionen, hver gang sælgerne reagerer på channel highs.


Profitområder:

Lige meget hvilket entry du har taget, så skal man altid have en plan til hvor man vil tage profit. Her giver jeg mine bud, og hvor JEG har tænkt mig at tage profit.

Det første områder jeg tager profit på, er $54.37-$54.00. $54 er tidligere blevet forsvaret grundigt af køberne, og det tror jeg også det blive igen. Derfor tager jeg mindst 50% af min position af her, og holder resten så lang tid som muligt. Er vi tæt på kl 16:30, med inventories rapporten, så tager jeg 80-90% af min position af her.

De næste områder er, $53.62, $52.05, $50.66 og $48.89 til de kølige! :)

Opdatering til inventories rapporten:

De forventede tal til morgendagens rapport er komme ud, og i har derfor noget specifikt at holde øje med. De forventer at rapporten vil hedde +1.9M V -2.77ME. Dvs. de forventer et højere tal end planlagt. Dette vil få priserne til at falde. Bliver tallet endnu højere end de forventede, så vil de nok falde mere. Bliver tallet bedre end forventet, må vi se om reaktionen stadig er bearish, eller det vil give et lille håb til priserne. Men som jeg tidligere har sagt, se efter reaktionen. Hvordan reagerer markedet 15min, 30min og 1 time efter rapporten. De første 5min, kan være HELT det modsatte af hvad der kommer til at ske. Og bliver rapporten bedre end forventet, meget bedre, så pas på med at shorte. Det er den vigtigste ugentlige nyhed for olien, så at være mod den, kan være drabeligt.

- Anders

CRUD.L

CRUD.L

CRUD.L




17/12 2014 01:38 AndersEgsvang 170506



(KW) Kuwait Oil Min: Current surplus in the oil market amounts to 1.8M barrels; oversupply in the oil markets is the primary reason for oil price decline - Oil price could improve in 2H15; price could rise if the production of high cost oil is stopped- OPEC members are in agreement that no emergency meeting is needed; next scheduled OPEC meeting is in June. - Source TradeTheNews.com



17/12 2014 11:01 Occam 270507



Meldingen om tidshorisont er også interessant. Prisen skal holdes så længe, at efterforskning og udbygning sættes i stå.

- - -

Et helt lavpraktisk problem: Hvad gør man af stadset? Altså de ekstra 1,8 mio tønder om dagen, som ikke bliver forbrugt.

1,8 mio tønder er cirka det, der kan være i en supertanker. Dem er der ca. 400 af i verden. Knap halvdelen af dem sejler til enhver tid retur - tomme. Så hvis man lader være med at tømme dem, giver det alene plads til et halvt års overproduktion.



17/12 2014 19:09 Tonny9 170512



Til gengæld må det være "guf" for tankskibsrederierne.

De kan leje "overflødig" kapacitet ud til lageropbevaring og sejle med resten af skibene til høje rater (jeg forudsætter at raterne vil stige).

Måske man skal supplerer yderligere i tankskibsrederier som opererer i spotmarked.
Den eneste jeg umiddelbart kender er NAT, men der må selvfølgelig også være andre.



17/12 2014 20:15 AndersEgsvang 070514



Crude Oil Inventories: -0.85M v -2Me; Gasoline: +5.25M v +2Me; Distillate: -0.21M v +1e



TRÅDOVERSIGT