Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk Analyse af Helge Larsens Nytårsraketter


70601 MKT 24/12 2014 13:16
Oversigt

Helge Larsen, ProInvestor og Millionærklubben, har foreslået de følgende 8 aktier som nytårsraketter.

Jeg ved egentlig ikke helt, hvor stor en stigning der skal til, før man kan sige, at en Aktie er en raket, men lad os så blot sammen her konkludere, at der skal stigning til - så har ingen lovet nogen for meget <span><img src=
" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Jeg har som sagt kigget på de 8 aktier rent teknisk, og jeg har også afsluttet hver Aktie med en kortsigtet anbefaling ud fra min analyse.

Husk nu på, når du læser analyserne, at flere af aktierne er meget risikofyldte aktier, og de har rent teknisk ikke lavet en bundformation. Noget som vi skal se, før vi rent teknisk kan anbefale et køb / får et købssignal.

På trods af dette, så har jeg lavet en konklusion om enten salg, neutral eller et køb baseret på en kortsigtet tidshorisont, dvs. ca. 1-3 uger. Det er altså ikke nogen langsigtet købsanbefaling - for at dette skal forekomme, så skal en Aktie have lavet den såkaldte bundformation.

I slutningen angiver jeg den Aktie, som jeg ud fra analyserne finder som det bedste og mest sikre køb, med en minimal risiko og en gevinst på kort sigt på ca. 20 %.

Du kan læse om alle 8 aktier ved at tilmlede dig mit gratis aktiebrev på www.moneymind.dk(bliver genudsendt i løbet af ugen). Nedenfor kan de se flere af de grafiske analyser.

Glædelig jul til dig og familien <span><img src=" title=":−)" style="width: 22px; height: 22px;"/>

Mange hilsner
Morten

www.moneymind.dk (tilmeld dig til gratis aktiebrev)
www.facebook.com/moneymind.dk (like siden) 

PS. Skriv dig op til mit gratis aktiebrev der udkommer her mellem jul og nytår. Det kan du gøre på moneymind.dk + like facebook siden og se ugentlige analyser af aktier og indeks.

Bakkafrost, Biotec Pharmacon, Nytårsraketter, obx, ose, TA, BAVA.CO

Bakkafrost, Biotec Pharmacon, Nytårsraketter, obx, ose, TA, BAVA.CO

Bakkafrost, Biotec Pharmacon, Nytårsraketter, obx, ose, TA, BAVA.CO

Bakkafrost, Biotec Pharmacon, Nytårsraketter, obx, ose, TA, BAVA.CO




24/12 2014 14:38 Helge Larsen/PI-redaktør 070602



Her er min liste over "aktieraketterne" samt link til udsendelsen i Millionærklubben:

http://www.proinvestor.com/?p=debat_1&postid=70519&thread=50&start=0



24/12 2014 15:53 Helge Larsen/PI-redaktør 270603



Bemærk venligst at to af de udvalgte selskaber har et marketcap omkring 500 millioner kr. Resten ligger mellem 3 og 17 milliarder kr. Ingen kan således betegnes som små illikvide aktier.



TRÅDOVERSIGT