Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Olie analyse til 2. sidste sidste handelsdag


70670 AndersEgsvang 30/12 2014 02:27
Oversigt

I dag så vi vores længe ventede brud af $54. Køberne forsvandt og der var fri bane til sælgere. Som i også kan se på dagens chart, så er vores lime grønne demand zone væk. Hvad betyder det? Det betyder fri bane til sælgere og lavere priser endnu.

Som man kunne læse i analysen til mandag, nævnte jeg kun 2 punkter at sælge. Salgsboksen og trendlinjen. Begge punkter blev en realitet. Der var rig mulighed for at komme ind. Jeg så hele 7 muligheder i dag for at sælge. 4 i toppen og 3 hvor der kunne addes.

Hvad kan vi så forvente af priserne nu?

Det er på tide vi lige zoomer ud og tager os et overblik her inden nytår. På den helt lange bane, er vi nedadgående. På den korte bane er vi nedadgående og på den mellem lange bane er vi også nedadgående. Vi må altså derfor konstatere at vi ikke har ramt nogen bund endnu.

På vores 64 NT Renko chart ser vi at vi stadig befinder os inde i vores channel. Vi har dog en midterlinje, som vi godt kan få et lille bounce på. Sælgerne skal presse her for at komme under den igen. Men når de kommer under den, så vil den fungere som modstand og hjælpe til med at skubbe priserne endnu længere ned. Jeg har prøvet at måle lidt på hvor vi igen vil se et bounce up. Selvfølgelig er bunden, af den store channel yderst vigtig. Kommer vi ned til bunden, så kan vi godt forvente en korrektion i markedet. For at vi skal nå bunden på denne channel skal vi muligvis helt ned til midten af de $40. Det vil ikke være overraskende for mig hvis det sker, men heller ikke overraskende hvis vi får en korrektion før. Jeg vil først og fremmest gerne se priser under vores midterlinje, og når vi har det, så er der igen plads til lavere priser.

Ser vi på vores velkendte 60m chart, kan vi se én stor forandring siden de sidste analyser. Demand zonen er væk, og det er en god ting for sælgere, men en skidt ting for optimisterne. Det betyder altså at der hvor køberne tidligere så værdi, er nu væk. Køberne er hoppet på sidelinjen og venter på lavere priser. Vi har overskudt den tidligere channel, dvs. sælgerne er meget ivrige. Dette kan både være godt og skidt. Så længe vi kan holde os inde for den konservative trendchannel så betyder det lavere priser. Begynder at vi bryder over den, så er jeg ude af short for et stykke tid, ind til vi ser købere fejle igen. Men lige nu indikerer alt lavere priser.

Jeg har også tegnet en mere aggresive channel på, da den kan blive en realitet. Derfor skal den også betragtes som gyldig. Vi kan se bunden har reageret i dette område 3 gange, så derfor må vi også se hvad der sker i toppen, som endnu venter en test.

På vores 60m chart har vi nu to nye salgsbokse, til dem der vil med på vognen. De nye områder hedder $54.29-$54.64 som det absolut bedste område. $55.08-$55.35 er det næstbedste, her kan man også se efter at shorte markedet. Det aggressive område er at sælge nu ved en re test til bunden af denne channel, men det vil jeg råde jer til at holde jer ude af, og i stedet holde jeres positioner, til at se hvad der sker. $54.34 var her køberne tidligere var ivrige, og her demand zonen blev dannet. Dette område skal nu ses som modstand, og da det er lige inde i midten af den første salgsboks, er dette et fantastisk sted at sælge.

Profitområder vi skal se efter er stadig "Big Round Number" på $50.00, derimod har vi udmålte niveauer på omkring de $51.25, $48.57 og $43.22. Der er fri bane for sælgere, ingen købere til stede endnu, og masser af plads. Så bunden er ikke her endnu, hvis du spørger mig.

Jeg har også lige vedhæftet mandagens salgsboks, til dem der ikke kan huske hvor den lå.

- Anders

CRUD.L

CRUD.L

CRUD.L




30/12 2014 10:05 Clydesdale 270671



De olieaktier jeg følget og kigger på giver dig ret pt.

Regner med vi skal ind i det nye år før der kommer noget fast momentum opad.

HAL, SDRL, RIG osv.



TRÅDOVERSIGT