Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GENMAB - Responsraten på Daratumumab


71388 Helge Larsen/PI-redaktør 5/2 2015 18:55
3
Oversigt

Jeg har både i dag og i går haft debatter på Facebook og på privat korrespondance omkring responsraten (ORR) på 29,2% på Daratumumab i Fase II.

Det er fejlagtig blevet hævdet, at responsraten skal være over 30% for at blive godkendt som kræftmedicin. Det er også blevet hævdet, at hvis den ikke er det, så betragtes medicinen som værende uvirksom.

I tilfældet Daratumumab i Myeloma, så har GENMAB meldt ud, at en responsrate på over 20% er nok til, at man kan indsende ansøgning i indikationen.

Sydbank har i sin opdatering d. 4. februar i år sammenlignet data i Daratumumab-studiet med de i 2012 og 2013 godkendte midler til behandling af myelomatose som Kyprolis (carfilzomib) og Pomalyst (pomalidomide).

Det fremgår klart, at disse to midler ikke har en responsrate på over 30%. Tværtimod ligger de meget lavere.

Oversigten viser også med al tydelighed, hvorfor mange investorer og analytikere er så begejstret for resultatet af Fase II forsøget med Daratumumab.


http://www.proinvestor.com/r.php?u=https://Markets.sydbank.dk/PublicationsWebHandler/Sydbank.aspx?ID=0036696-028661



TRÅDOVERSIGT