Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Et kig på psykologien i Pandora vs. Vestas før regnskab


71533 Hans-Henrik Nielsen 16/2 2015 10:25
Oversigt


Mange af jer har spurgt, hvad jeg tænker om Pandora her op til regnskabet. Og som jeg har sagt ofte, så rører jeg helst ikke en aktie lige op til regnskab, idet jeg har svært ved at forudse følgende:

1. Hvad regnskabet indeholder
2. Hvordan markedet reagerer på indholdet

Men når det er sagt, så vil jeg gerne lave en sammenligning med psykologien i markedet i forhold til Vestasaktien lige før regnskabet.
For som jeg skrev forleden, så var der så meget hype op til Vestasregnskabet, at aktien steg vildt, og det var svært for Vestas ikke at skuffe.

Med Pandora forholder det sig lidt omvendt.
Siden starten af december er aktien faldet ca. 80 point, og når regnskabet kommer vil der her (sat i forhold til Vestas) være en større sandsynlighed for, at investorerne vurderer, at den faktisk er faldet for meget, og nu skal lidt op ad.
Til de af jer, der har spurgt de sidste par uger, så har jeg spået at niveauet omkring den øverste kanallinje (ca. 460) vil blive ret afgørende.
Kursen ligger pt. lige på denne linje, og der er ikke langt ned til 200 dages EMA lige omkring 438-440. Så vi er i et "moment of decision" lige nu. Men brydes kanalen op ad, så vil jeg vurdere gode muligheder for yderligere optur.
Den helt korte dmistoch viser godt nok lidt overkøbt, men Rel.performance er begyndt at pege op ad og Volume viser også styrke.

Men personligt afventer jeg regnskabet, da jeg søger stabiliteten i min porteføljen mere end jeg søger lottogevinsterne og den øgede volatilitet. Men det er, som I ved, et spørgsmål om risikovillighed og temperament.

God investeringslyst

Hans-Henrik
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/165400380191772

PNDORA.CO




TRÅDOVERSIGT