Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ditlev Engel


71660 UCP 26/2 2015 21:02
Oversigt

I dag indløb så meddelelsen om, at min gamle "ven" Ditlev Engel igen er indtrådt på den grønne arena, nu med en rolle som han er meget bedre rustet til at udfylde end den der kostede Vestas aktionærer milliarder.

Det er et postulat, som jeg tidligere har udtalt for åben mikrofon og i selskab med selveste Ditlev Engel. Som medstifter af den hedengangne forening "Vestasshareholders" har jeg her i sitet fået læsterlig prygl fra "Cykling", Hoppeborgen fra Thisted" og mange andre "Aktie Kandestøbere" for mine holdninger til den daværende adm. direktør for Vestas + bestyrelse.

Tiden har vist, at jeg har fået ret i alle mine betragtninger, og med ny formand, bestyrelse og direktion der i et og alt, siden, har udført den turn around som jeg prædikede, som har ført Vestas ind i smult vande.

Nu er det længe siden, at jeg har været inde på denne side, og det kunde da godt være, at Cykling, Hoppeborgen fra Thisted og Troldmanden har været indenom og nødtvunget har indrømmet, at jeg havde ret i mine betragtninger omkring Vestas.

Det undrer mig lidt, at jeg ikke ser nogen af disse "Kandestøbere" i debatten, nu hvor Vestas er kommet på rette spor.

Vagn

Tidligere Vestasshareholders




















Nu vil jeg ikke tage æren for




26/2 2015 22:13 actdk 071665



Prøv nationen! på Ekstrabladet. Det er et mere relevant forum for mudderkastning - dette er en aktiedebat...



26/2 2015 22:21 cykling 171666



Kære Vagn

Jeg skal være den første til at indrømme at vi gjorde dig uret.

Vi hånede dig for din utrættelige og nu i historiens klare lys.Åbenlyse klarsynede og faktuelt rigtige kritik.

Jeg er dog af den holdning at det er netop nu hvor alting syntes godt og roligt.

At der netop nu er brug for dine analytiske og menneskelige kvaliteter igen.

Som en lille nation har vi før stået over for de store kræfter der omgiver os og truer os.

Vestas er vel i dag truet af fjendtlig overtagelse der vil fratage os vores kronjuveler.

Og det er vel ikke utænkeligt at Ditlev i hans nye position og med tanke på det sviende nederlag du igennem dit arbejde uomtvisteligt har påført ham.

vil bære nag og via sit politiske arbejde arbejde frem mod flere og flere ordre til tysken.

Kære Vagn for vores fremtids skyld.Brug dine uselviske kræfter på og samle os i forenet kamp.


Kærligst Cykling



27/2 2015 12:20 UCP 071689



Kære Cykling

Tak for dine smukke ord, som jeg vil tage for oprigtige og ikke sarkastige.

Gennem virke for den tidligere forening fik jeg henvendelser fra mange sider, ansatte, leverandører tidligere ansatte m. flere, og dermed en vis indsigt i det som foregik, og havde foregået. Som tidligere industrimand var det let at påpege årsagen til Vestas deroute, og hvad der var nødvendigt for at vende skuden.

Det er det, som de nye kræfter har gjort, og tiden har så atter været med Vestas, men det var i sidste øjeblik at skuden blev vendt!

Der blev anvendt mange kræfter og henvendelser til de største aktieejere og regering, og jeg er så ubeskeden at tro, at vort arbejde ikke blev spildt, men medvirkede til de senere begivenheder.

Foreningens formål var at samle så mange danske aktionærer, at vi blev en magtfaktor, men vi lykkedes kun at samle ca. 2 % af aktiemassen.

Desværre som du, jo om nogen, ved, blev vort arbejde for at samle alle små aktionærer saboteret af negative kræfter med en uduelig formand og Dansk Aktionærforening, som ikke ville samarbejde, men så os som en konkurrent til at tjene penge som deres store organisation behøvede.

Tilbage til Ditlev Engel "Mr. Wind", så er han en kapacitet, og skabt til de bonede gulve, og ikke til maskinrummet på en industrivirksomhed.

Jeg tror "Mr Wind" vil passe fint, til det nye job, og nu kan jo bruge uhæmmet løs af vor fælles pengekasse, der jo er lidt større end Vestas!

Min bedømmelse af Vestas er, at det i dag er et veldrevet firma med en lysende fremtid, og med en førerposition der rækker mindst 5 år ud i fremtiden med deres nuværende port folio.

Ditlev Engel var blot for hurtigt ude, og lyttede ikke til den gamle skibsreder, der manede til "Rettidig Omhu"! Det var kloge ord som Ditlev burde have skrevet sig bag øret

Vagn




























27/2 2015 15:22 mccarthy 171692



Enig!!!!
DE og BEC var i gang med at køre firmaet i sænk. ATP og andre stor investorgrupper fik dette lavet om og det 'Ny Vestas' performer over forventning - måske på billig baggrund. DE er og bliver en visionær som aldrig forholder sig til fakta og burde som rolle ikke have været CEO i en industrivirksomhed som Vestas. Nu sidder han som så mange andre dygtige danskere i en offentlig financieret institution og 'forsumper'. Øv hvor det ærgrer mig; manden skulle være pladseret i EU's vindlobby hvor hans potentiale som karismatiker kunne komme til fornuft.



TRÅDOVERSIGT