Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gratis streamingtjeneste truer NETFLIX


71951 Helge Larsen/PI-redaktør 21/3 2015 15:49
Oversigt

"Én ud af ni hollændere har Popcorn Time installeret som app på deres smartphone eller tablet, men det er ikke bare Holland. Popcorn Time er tilgængeligt på 44 sprog, og hvis man ser på Google-søgninger i lande som Italien, Portugal og Spanien, er Popcorn Time også mere populært end Netflix, skriver BloombergBusiness, og i Sverige oplever den svenske filial 100.000 download af sin app om dagen, oplyser en talsmand til magasinet Wired.

Det er kort og godt film- og TV-industriens største hovedpine til dato".

http://www.bt.dk/udland/banker-netflix-her-er-den-gratis-streamingtjeneste-der-er-for-god-til-at-vaere-lovl



21/3 2015 22:09 actdk 071954



"Gratis" er måske så meget sagt - men jo det er da uden tvivl et problem, men Napster, TPB osv. har jo også haft det svært til tider :−)



23/3 2015 02:18 Tonny9 171961



Det mest ufattelige er alle de mennesker der uden og tænke nærmere over det gør sig til hælere og dermed medvirkende til ulovligheder/kriminalitet.
Endda blot for at spare lidt småpenge.

Det kan så godt være at folk ikke mener at de gør noget forkert, men den holder altså ikke mere end når ham på det lokale værtshus ikke viste at fladskærmen var stjålet......

Det er sjovt som nogen tror, at bare det foregår over netter, så er alt tilladt også piratkørsel etc.etc.



TRÅDOVERSIGT