Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Price Action 101


72000 AndersEgsvang 27/3 2015 18:08
3
Oversigt

Price Action trading er den mest effektiv form for intraday trading jeg har prøvet. Laver man analysen ordentligt, kan man læse markedet til punkt og prikke. Det svære ved at handle med Price Action er, at der ikke er mange direkte regler. Det handler om at læse candlesticks og forstå hvad de forskellige candlesticks viser. En rød candlestick er ikke bare en rød candlestick. Den fortæller en hel historie, og viser forholdet mellem købere og sælgere.



Jeg vil nedenunder kort gennemgå de regler der er i Price Action Trading. Er der spørgsmål eller dybere interesse for denne måde at handle på, må i kontakte mig. Men da det er en forholdsvis løs strategi, er det en strategi man lærer ved erfaring. Det kan anbefales at læse bøger om candlesticks for at få en dybere indsigt i de forskellige candlesticks historie.

"Reglerne" er forklaret herunder, illustrationer kan findes her: http://www.egsvang-trading.dk/blog/price-action-101

1. For at handle price action skal man finde en channel i markedet. Det vigtigste er at denne channel skal starte hvor trenden starter. Tager vi eksemplet her nedenunder, så kan vi se hvordan der efter konsolidering starter en bearish trend. Vi forbinder derfor A og B med en trendlinje og kopiere denne linje ned til Punkt A, B og C.


Det er vigtigt at finde den channel der passer bedst både i bunden og toppen. I dette tilfælde skal vores channel tegnes på denne måde, da det giver flest tests både i toppen og i bunden.





2. En channel vil blive brudt på ét eller andet tidspunkt. Hvis vi har et bear marked, og prisen bryder over vores channel-top, så har vi bruddet. Det første brud af en channel er det vigtige brud.



3. Et brud af en channel bliver efterfulgt af 1st leg og 2nd leg. Dvs. efter et brud forventer vi at markedet vil prøve på at teste vores bund mindst én gang og mange gange 2 gange. For at 1st leg er succesfuldt skal vi under det laveste punkt inden vores channel blev brudt. Et succesfuldt ben, medføre altid 2nd leg, som igen vil prøve at lave en ny bund. 2nd leg er succesfuldt lige så snart vi har testet den sidste bund. Efter 2 succesfulde ben vil markedet enten skifte trend eller skabe konsolidering.





4. Det mest normale er at markedet laver 2 ben efter et brud af en channel. Men nogle gange ser vi også at 1st leg fejler at lave en ny bund, og dette medfører et skift i trend eller konsolidering. Dvs. kommer prisen ikke under den forrige bund, så forventer vi IKKE et 2nd leg, men derimod konsolidering eller trendskifte direkte efter 1st leg.



5. Er vi i en bear trend og markedet ikke kan presse prisen ned og teste bunden af den givne trendchannel, så er dette indikation på at sælgerne som tidligere var stærke nok og dominerende nok, nu ikke er det. Det betyder at sælgerne har mistet overtaget og dermed har mistet momentum. Fejler sælgerne at teste bunden af trendlinjen, så skal vi være mere skeptiske over for om denne channel kan holde. Som illustreret ovenover har sælgerne i denne channel mistet deres overtag. De kan ikke længere presse priserne som de kunne før, og dette betyder altså at køberne kommer til markedet, og sælgere tager profit på deres positioner, hvilket medfører en korrektion i markedet.

Som man også kan se, så er de to sidste illustrationer nøjagtigt det samme område. Der er brugt to forskellige former for Price Action analysemetoder, men begge metoder spotter den samme tendens i markedet. Er vi i en bear trend og 2nd leg er fuldført så vær meget påpasselig med at shorte igen, inden du har set en større korrektion. Hvis du har lavet Prica Action analysen ordentligt, så opstår 3rd leg ALDRIG, og hvis "3rd" leg skulle komme, så er der et eller andet i analysen der skal ændres.

Dette er bare et udpluk af de "regler" og metoder man bruger i Price Action. Price Action handler meget om hvad du ser på grafen, og desto mere du ser på grafen desto mere opfatter du af markedstendenser.


- Anders
www.egsvang-trading.dk




TRÅDOVERSIGT

72000 Price Action 101
27/3 18:08 AndersEgsvang 3