Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioporto afslutter rekruttering til afgørende studie


72097 Helge Larsen/PI-redaktør 10/4 2015 11:58
Oversigt

Et vigtigt skridt på vejen for Bioporto. Kommer godkendelsen allerede her i 2015 vil selskabet nok kunne klare sig uden en større kapitaltilførelse i 2016.



"Bioporto afslutter rekruttering til afgørende studie

11:48
Bioporto har afsluttet rekrutteringen af patienter til et klinisk studie med nyretesten NGAL. Bioporto venter at have tilstrækkeligt med data fra studiet til at kunne indsende registreringsansøgning til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, til sommer.

Det danske selskab regner med at kunne hive en markedsføringsgodkendelse i land allerede mod slutningen af i år.

Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse fredag formiddag.

- Prøveindsamlingen fra i alt 250 intensive care-patienter er forløbet helt planmæssigt og i godt samarbejde med Massachusetts General Hospital i Boston, Montefiore Medical Center i New York og Methodist Hospital i Houston. Prøverne udgør datagrundlaget i det kliniske studie, vi nu gennemfører forud for indsendelse af den registreringsansøgning hos FDA, der forventeligt fører til godkendelse i USA i slutningen af 2015, siger Peter Mørch Eriksen, der er administrerende direktør hos Bioporto, i meddelelsen.

- Herefter kan vi påbegynde udrulningen af The NGAL Test på verdens største in-vitro diagnostiske marked, hvilket bliver en meget vigtig strategisk milepæl for Bioporto, fortsætter direktøren.

Afslutningen af rekrutteringen ændrer ikke forventningerne til hele 2015. Bioporto-aktien stiger med 7,1 pct. til 1,80 kr".

/ritzau/FINANS



TRÅDOVERSIGT