Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

TA Facebook


72112 gustavgade 12/4 2015 16:58
Oversigt

Jeg har lave en TA på Facebook, som jeg tror vil gå ind i en ny bullish trend indenfor den næste uge.


Facebook aktien har bevæget sig i en sidevers trend siden august sidste år, mellem den røde støttelinje omkring 73,5 og den grønne modstand omkring 81-82. I marts brød aktien trenden med et ryk op, hvorefter den nu næsten er faldet ned til den grønne linje igen.

Ved at kigge på DMI stochastic ligner det, at aktien skal helt ned og ramme den grønne støttelinje, før den igen skal tage et ryk op igen. Ved at kigge på RSI og RSI stochastic bekræfter den kun dette.
Target vil ligge på omkring 90-91, hvis aktien kan følge den nye trend. Her vil et fornuftigt sl ligge på den gule støttelinje på omkring 78.

Alt dette giver en meget fornuftig risk/reward, hvis aktien altså bevæger sig som jeg gerne vil.

Hvad synes I andre om det? Det er min første TA på en aktie, jeg vil meget gerne have lidt feedback. Jeg har skelet til forskellige modeller som jeg har brugt. Jeg har ikke sat mig ind i fibonacci værdier endnu, det kan muligvis også bruges.

Jeg hører meget gerne fra jer.

mvh Gustav

FB
12/4 2015 20:13 Hans-Henrik Nielsen 172116
Jeg fik også lige en forespørgsel på, hvad jeg tænker om Facebook (aktien). Og den er jeg ret positiv på, og har selv aktier i firmaet.

Jeg fik mit første købssignal på mit dagschart i Facebook i kurs 75,6 d. 5/2 da volume var gået i plus, vi var ved en kanalbund og den korte weekwave var stigende op fra en bund.
Men da dette var min lange portefølje, afventede jeg købssignal på ugechart, som altid er lidt langsommere.


Købssignalet på ugechartet opstod 20 dage senere d. 25/2, og her gik jeg ind i kurs 79,5. Både volume og Weekwave var ganske positive. Mit stop-loss er pt. rykket op på 77,50 (2 x ATR stop-loss).

Rent fundamentalt synes jeg FB driver en god og sund forretning med et gigantisk potentiale. Dette er også med i mine betragtninger, når mine investeringer går 3-12 måneder ud i fremtiden.


Hans-Henrik Nielsen
https://www.facebook.com/pages/Markettimerdk/16540038..

FB

FB
TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER