Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pension


72128 mccarthy 13/4 2015 17:47
Oversigt

Hej. Jeg vil først takke alle på sitet for den tid jeg har haft her! Jeg står i flytterod da jeg endelig forlader landet - Spanien kalder.
Men følgende artikel fra tanten føler jeg tjener en kommentar.
http://www.business.dk/pension/glem-den-tidlige-pension-du-har-alligevel-ikke-raad
Ud af kontekst:
Det er blandt andet renteniveauet, der rammer pensionskunder, som vil stoppe på arbejdsmarkedet tidligt. Ifølge Danica Pension kan man ikke forvente at få de samme afkast med det nuværende renteniveau.
------
Jeg har kæmpet med netop Danica pension og efter års kamp fået investeringsretten over mine midler. Seneste pensionsopgørelse, efter jeg har fortaget investeringerne, viser et afkast på knap 30% YoY modsat de 1,8% som jeg ellers fik gennem en del år af Danica. F.x. udeblev mit Nordea udbyttet fra pensionskontoen hvorfor jeg skrev til Danica. Herefter fik jeg udbytte på 0,xx Dkr pr. aktie og som alle ved skulle dette være 0,xx €. Ny henvendelse og dette blev rettet, men så blev der tilbageholdt 30% i udbytteskat hvorfor jeg atter måtte til tasterne. Husk på at Danica kræver honorar for disse tjenesteydelser! Pinligt, pinligt, pinligt.
Min morale er at samtlige ansatte med firmapension skal forhandle sig frem til en ordning hvor de selv administrerer pensionen. Herfra kan man vælge blandt en mængde solide og ikke mindst professionelle aktører, eller som jeg skyde pengene ind i C20 og nærmest lukke øjnene.
Nu er det ikke så sort og hvidt som jeg fortæller. Der er knyttet en forsikringsdæknng til i tilfældet af arbejdsskade eller død, men jeg har kunne løse dette på en fornuftig måde sammen med Danske Bank og Danica, så hvorfor skulle andre ikke kunne gøre tilsvarende.
Tak for denne gang.



13/4 2015 18:10 Helge Larsen/PI-redaktør 072129



Selv tak mccarthy. Jeg formoder da, at vi ser dig igen, når du har fået møblerne på plads i det spanske. :−) God flytning og god rejse her fra.
MVH
Helge :−)



13/4 2015 21:01 Occam 472132



Personligt anser jeg kollektive pensioner for en sindssyg ide. Jeg er tvunget medlem af en pensionskasse, hvor man lige nu skal beslutte om pengene må investeres i kul eller ej. Jamen, det må I da selv om. Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor det er så vigtigt for jer også at bestemme over mine penge.

---

Keep cool dernede. :−)




TRÅDOVERSIGT