Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teknisk analyse af olieprisen - på lang sigt.


72478 MKT 25/5 2015 09:06
Oversigt

Nogle gange skal man holde det simpelt - og en simpel måde at anskue olieprisen på, er at se på det langsigtede billede. Det gør jeg har :−)

Den bratte nedstigning for olien ser ud til at have fundet en bund. På ugebasis er der tale om en dobbeltbund, med et target på ca. 65 $. Der er vi ikke helt endnu.

Læg også mærke til den tydelige divergens i RSI, hvor RSI i marts laver en højere bund, men hvor prisen på olien laver en lavere bund. Dette er positivt for den fremtidige kurs.

Det siger dog ikke noget om, hvor vi er på vej hen. Umiddelbart kan jeg rent teknisk godt se, at vi på sigt kan falde under bunden i de ca. 42 $ (men det er ikke mit foretrukne scenarie).

Men først efter vi har testet de ca. 68-69 og toppen i den faldende trendkanal. Brud af denne vil medfører en test af de ca. 77 $. PÅ kort sigt kan vi sætte os ned til de ca. 56-57, måske helt ned til de ca. 52. Men det er slet ikke sikkert, så stærk som olieprisen ser ud på ugebasis.

Indtil videre peger pilen op, også selvom der måtte komme en mindre korrektion. Stop loss kan sættes til de ca. 51-52.

- Morten K. Thygesen
www.moneymind.dk - gratis aktiebrev i juni, tilmeld dig på siden
www.facebook.com/moneymind.dk - like siden

CRUD.L




25/5 2015 10:28 Clydesdale 072479



Her er et langsigtet oliechart.

http://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart

Oliefterspørgslen lige pt er god, og det er nok smart at tjekke op på de olielagre i verden og så prøve at fornemme udbud og efterspørgsel der kæmper med hinanden.

Det vil diktere om man skal op eller ned.

Det kræver nogle timers arbejde i dag og ro og fred.

Jeg har desværre ikke den tid i dag, men jeg ville ført kontrollere, hvordan status er med boreriggene, så lagrene i cushing, så fragtraterne på olietankere, så meldinger jeg kan finde på nettet som har en vis pålidelighed.

- gerne videointerviews.

Så får man en fornemmelse for hvad der vil ske.

Men hvorfor skulle man f.eks ændre i SDRL med mindre man swingtrader.

(Jeg har svært ved at se nogen validitet i den trendkanal.








TRÅDOVERSIGT