Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotec Pharmacon


72711 POH 8/7 2015 15:06
Oversigt

Helge du kender Biotec Pharmacon; hvorfor er Biotec Pharmacon pludselig er faldet næsten 20% på 3 dage knapt 12% idag.
Er det godkendelses fasen på sår præperat der er glippet eller er det en anden faktor. Næppe Grækenland .

Venlig hilsen Peter Olow



8/7 2015 16:41 Helge Larsen/PI-redaktør 072713



Hej Peter,

Selskabet har meldt ud, at samtalerne med S&N er afsluttet uden en partneraftale. Det var markedet forberedt på, men ikke at der ikke blev meldt alternativer ud. Derfor falder aktien.

Selskabet skal nu ud at finde regionale partnere. Den slags tager tid, så mon ikke kursen vil ligge brak en rum tid.

MVH
Helge




10/7 2015 08:48 MAB 172719



Hej Helge

Som en af de fremmeste Biotec Pharmacon-kendere håber jeg, at du lige kan svare på et par spørgsmål.

De seneste dages kursfald som resultat af bruddet med S&N virker voldsomt, alt taget i betragtning. Vurderer du, at der kommer en rekyl, eller kommer 10-11 kr. til at være markedets værdisættelse af selskabet, indtil der kommer positive nyheder mht. distribution?

Du har desuden før udtalt, at du var skeptisk overfor solo-parløbet med S&N. Du fik ret i den kritik, må man sige. Hvordan ser du på tilliden til ledelsen og selskabet efter bruddet med S&N? Er de i stand til at få gode aftaler i stand med andre distributører, og hvad tror du i så fald tidshorisonten på dette projekt er, nu hvor de er frie til at forhandle med alle?

Casen virker god på længere sigt, fordi Woulgan Gel virker til at være et meget solidt produkt. Men hvis det bare ligger i skuffen for evigt, er der jo ikke mange penge at hente. Og hvis produktet virkeligt er så godt, så kan man spørge sig selv, hvorfor distributører ikke står i kø for at få det på markedet...? Hvorfor skal det være så svært og hvorfor skal det tage så lang tid?

Al indsigt er værdsat.



Mvh




13/7 2015 16:31 Helge Larsen/PI-redaktør 072741



Hej MAB,

Jeg tror investorerne er blevet godt nervøse i den nuværende situation med manglende information omkring sidste del af S&N´s test af Woulgans effekt. Nervøsiteten forstærkes yderligere pga at der heller ikke er reel information om status på eventuelle partnersamtaler til anden side.

Jeg har ingen idé omkring tidshorisonten for, hvornår vi kan forvente afgørende nyt fra ledelsen.

MVH
Helge








13/7 2015 17:16 MAB 072742



Hej Helge


Ja en god portion nervøsitet må siges at være til stede. I dag smed den yderligere 8%.

Jeg troede, at BP efter bruddet med S&N havde fået al dokumentationen på hele studiet af effekten af Woulgan?

Kortsigtet skuffelse fra en lang række lykkeriddere, der nu sælger ud, er uden tvivl med til at presse kursen langt ned lige nu, men at der langsigtet skulle kunne være et problem med Woulgan er nyt for mig...?



Mvh,
MAB



13/7 2015 17:28 POH 072743



Hej Helge

Tak for svar .

Jeg er en af dem som solgte ud inden det går helt galt - desværre ikke i sidste uge. Var selv til møde i Autionær klubben og burde nok have solgt ud lang før - men sådan går det en gang imellem Overvejer at bruge mine 30 K skillinger på Veloxis Pharma; som jeg også har skrevet til i millionærklubben; hvor du og Kristoffer Vold kommenterede på den. Venter dog nok til den har "sat" sig lidt efter knapt 40% stigning idag. Ellers bliver det ChemoMetec som også ser lovende ud - hvad mener du Helge?


Mvh

Peter



14/7 2015 09:56 MAB 172749



Den er nede 8% igen i dag indtil videre. Jeg må sige, at jeg slet ikke forstår en brik af, hvad der foregår.

- Woulgan er stadig et glimrende produkt.
- CE-mærkningen er stadig i hus.
- Cash beholdning holder en rum tid endnu.
- Bedre og bedre kvartalregnskaber for hvert Q.

Alligevel styrtdykker kursen dag efter dag og RSI nærmer sig noget, der kan skrives ind i Guinness rekordbog.

Det "eneste", der har ændret sig er, at ægteskabet med S&N er aflyst. Det retfærdiggør naturligvis et kursfald - men så meget? Tilliden til ledelsen er naturligvis meget svækket, men jeg finder det alligevel mærkeligt, at så mange vælger at realisere deres tab og rykke videre.

Jeg har selv en lille beholdning på 5500 aktier med snit 17, som jeg lader ligge et par år - synes stadig casen er stærk, men hold da op et rap den giver lige nu.



14/7 2015 10:48 Helge Larsen/PI-redaktør 272750



Efter min mening skal Woulgan ud i globalt volumensalg i apotekere, drugstores, Matas (Danmark), helseshops, dagligvarebutikker med håndskøbsudsalg af apotekervarer, netbutikker m.m. fulgt af massiv markedsføring. Fuldstændig på samme måde som Coloplast har gjort med f.eks. compeedplastre.



14/7 2015 15:52 MAB 072751



Helt enig med dig der Helge. Vil du mene, at BP er godt positioneret til at få dette til at lykkedes, nu hvor de er helt fri til at forhandle med hvem de vil?



14/7 2015 20:30 Helge Larsen/PI-redaktør 272752



Ja..det burde være rimeligt problemløst. Tror sagtens, at jeg personligt kunne få dem godt positioneret i Danmark og Sverige på ganske kort tid.



14/7 2015 21:31 MAB 272753



Kan du så ikke lige få ansættelse hos BP og få den skude på ret køl Helge? ;)



15/7 2015 12:23 Helge Larsen/PI-redaktør 272754



En global udrulning er nok ikke lige min spidskompetence. Danmark kan jeg sagtens klare. Vor små firmaer i familien leverer i forvejen til alle apotekere, Matas og helsekost. I Sverige har vi gode partnere som gør det samme der.



5/8 2015 10:30 Kim.ca 172856



Helge jeg er helt enig med dig i det, men tror næppe S.Lien vil den vej, hvis han overhovedet ved hvad vej de vil, det er helt uforståeligt at Woulgan Biogel ikke er på markedet endnu, og Lien har haft et ½ år sideløbende at kunne forhandle med andre i, men det ser ud som om, de slet ikke er direkte i forhandlinger med andre, hvad jeg håber ikke er sådan,men helt ærligt Helge, hvad med du overtager Lien`s job 3 mill om året er vel ok,Lien har ikke lavet meget for dem som jeg ser det.:)


Og helge, når man læser hvad de skriver på HO, så vil det jo nærmest tage flere år, at udrulle WB, så du kunne jo lære dem lidt, ser også Tellef O har ophøjet dig på FB hehe.



5/8 2015 11:53 POH 172858



Er helt enig med Kim og som sådan tror jeg desværre ikke på Biotec Pharmacon mere- jeg mener at Oncology Venture på Aktietorget i Sverige har stort potentiale og måske på sigt har en fordobling eller mere af kursen som dags dato ligger på 11,87 SKK. Hvad mener du Helge og fik du set på ChemoMetec?

Mvh Peter



5/8 2015 12:44 Helge Larsen/PI-redaktør 072859



Oncology Venture ser spændende ud. Når jeg får bedre tid vil jeg lave en analyse på den. Regner med at få tid til at se på ChemoMetec i weekenden.



19/8 2015 15:33 MAB 072968



Hej igen Helge

Nu er Biotec nede under 9 kr og fortsætter en tilsyndeladende katastrofal nedgang. Bare i dag har aktien været oppe på -10% på ingen nyheder.

Min tidshorisont er relativt lang (2-4 år), så den voldsomme nedgang rører mig ikke som sådan, hvis jeg stadig har troen på, at selskabet nok skal levere på et tidspunkt. Men lige nu er jeg i tvivl om, hvorvidt der overhovedet er noget selskab tilbage om 4 år.

Hvad er dine betragtninger på den seneste tids udvikling? Skal man tage sine store tab og rykke videre, før Woulgan helt skrottes, eller skal man blot væbne sig med tålmodighed? Hvorfor dælen er det så svært at få et godt produkt på markedet?

Alt indsigt værdsættes.

Jeg ejer selv aktier i Biotec Pharmacon.



19/8 2015 16:29 ARM 072969



Fra Hegnar:

"Innlegg av: Jan Raa (18.08.15 14:48 ), lest 1952 ganger
Ticker: BIOTEC
Maa Seljelid og Raa paa banen?
Det har fra tid til annen, ofte her paa forumet, blitt saadd tvil om det biomedisinske grunnlaget for den aktive ingrediensen SBG i Woulgan, og om Woulgan har noen virkning. Kanskje denne tvilen har spredt seg langt utenfor rekkene av dem som skriver her, og derfor bidrar til aa rive grunnen vekk under Biotec. Det provoserer og fornaermer oss som har arbeidet paa beta-glukanfeltet i en mannsalder, naar feilaktige paastander om virkningen av et produkt som Woulgan ikke blir imoetegaatt, men blir hengende i lufta som alternative sannheter. Men saa lenge Biotec ikke makter aa slaa ned paa den slags bevisst eller ubevisst feilinformason, er tiden etter hvert moden for oss gamlegutta aa entre scenen. Det var Rolf Seljelid som formulerte ideen om SBG mot diabetiske saar, go han er ingen hvem som helst innen medisinsk vitenskap. Jeg kunne tenke meg aa invitere de store aksjonaerene - foerst og fremst - og alle andre som trenger aa faa reaktivert sin begeistring for Biotec, til foredrag der Rolf Seljelid og jeg trekker opp den biomedisinske bakgrunnen for selskapets produkter og hvorfor produktene fortsatt har en stor framtid innen medisinen. Biotecs styre er selvfoelgelig ogsaa velkommen, og de boer komme.
Jeg vet ikke enda hvordan dette skal organiseres rent praktisk, men jeg er sikker paa at det vil vaere en god investering for Biotecs aksjonaerer aa stoette initiativet. Jeg imoeteser reaksjoner paa et initiativ jeg tar uten at jeg har raadspurt meg med Rolf Seljelid paa forhaand. Men jeg kjenner ham saa godt at jeg er trygg paa at han stiller opp paa kort varsel - med begeistring.""

Jeg tror et sådant møde kan gøre meget godt foraktiekursen



19/8 2015 17:04 MAB 072970



Jeg tror ikke, at markedet tvivler på, at Woulgan er et godt produkt - jeg tror, markedet tvivler på, at Biotec overhovedet kan få produktet ud af skuffen. Markedet er i hvert fald tydeligvis ved at prise det ind i kursen, at der aldrig kommer en synlig omsætning fra Woulgan. Jeg tror ikke, at et fagligt møde med Jan Raa hjælper på sidstnævnte problemstilling - desværre.

Jan Raa er i øvrigt en af de mest udtalte kritikere af det nuværende styre i Biotec. Han har sort på hvidt skrevet, at han ingen tiltro har til, at Biotecs ledelse kan tjene penge på Woulgan. At han stadig beholder sin relativt store aktiepost, hvis han intet håb har for fremtiden - ja det kan man jo så undre sig over.

Så længe jeg kan tro på, at Biotec før eller sidden kan få aftale med distributører af Woulgan, ja så bliver jeg i aktien. Men den tro er jeg desværre begyndt at vakle i. Der er i teorien mulighed for frit fald lige nu hele vejen ned til en kurs, hvor kun Arcticzymes er priset ind med et relativt konservativt PE, hvilket sagtens kunne være under 5 kr. aktien. Det er for mig som aktionær dybt frustrerende, fordi Woulgan virker til at være så åbenlyst godt et produkt med et enormt aftagermarked.

Suk.



19/8 2015 18:40 ARM 072971



som jeg læser stemningen på diverse fora så er der mange som forbinder ørkenvandringen med S&N samt Liens uvilje imod at offentliggøre testresultaterne - med spekulationer om at produktet nok ikke har vist den effekt som den "troende" del af investorerne har påstået det har. Det er jeg ret sikker på at Jan Raa kan rette op på.

Lien er en katastrofe og det er ufatteligt at han ikke blev kastet ud allerede den gang de aborterede fase 3 forsøgene på grund af noget så elementært som svigtende kvalitetskontrol.



19/8 2015 23:03 Kim.ca 072974



ARM det var ikke Lien som var CEO dengang faselll fejlen kom, men han blev CEO 2010 og allerede der gik han til S&N og satsede alt, og da kassen var ved at være tom, skrev han under på aftalen dec 2012, den vi aldrig har fået et glimt af hvad gik ud på, men ingen tvivl om, Lien bare gik efter den største, og ville skrive under på næsten hvad som helst, for at få en emission igennem straks i 2013,og at han ikke blev sparket efter denne fadæse er helt utroligt, jeg forstår simpelthen ikke de største aktionærer, og skal vi tro denne Maco på HO, så skal der vist en ny stor undersøgelse til for at kunne vise resultater frem mod diabetessår,
det troede jeg bare de havde rigeligt bevise på, men igen Lien virker ikke til at vide hvad han har med at gøre, forstår godt Jan Raa er sur, at se sit livsværk drives på den måde.



20/8 2015 10:57 Helge Larsen/PI-redaktør 072977






22/8 2015 14:21 MAB 172988



Det er meget glædeligt nyt. Endelig sker der noget. Hvordan ser du på denne aftale Helge? Hvilket kursinterval vil du mene, at denne nye udvikling kan komme til at retfærdiggøre?



22/8 2015 14:34 Helge Larsen/PI-redaktør 072989



Aftalen i sig selv kan reelt ikke retfærdiggøre en stigning i kursen. Den engelske firma er blot en medico-grossist med mange varer på hylderne. Den slags findes der et utal af i de enkelte lande verden over. Når vi får salgstal kan analytikerne og vi andre få sat nogle mere eller mindre realistiske kursmål på selskabet.



22/8 2015 14:39 MAB 072990



Det giver mening. Ser du denne aftale som positiv? Eller er der tale om "too little, too late"?



27/8 2015 10:51 tnodland 173013



Det engelske firmaet virker jo lovende, til tross for at det kun er en medico-grossist. Tidligere styremedlem fra S&N på toppen, med flere avhoppere fra S&N og andre. Men viktigst at de satser på produkter som har verdensledende teknologi, og at de har flere produkter som har blitt markedsledende. Noe av grunnen til at kursen steg betraktelig ved avtale, er vel en kombinasjon av at kursen var svært lav på åtte-tallet ved avtaleinngåelse, og at H&R Healthcare virker som en svært god match for Woulgan. Ingen konkurrerende produkter, og kan tjene gode penger på woulgan.



27/8 2015 10:54 Helge Larsen/PI-redaktør 073014



Det er jeg enig i.



28/8 2015 13:48 ARM 073026



Professor Rolf Seljelid som er opfinderen af beta glucan fortæller her om hvordan han fandt stoffet samt meget andet uhyre interessant.

Læs og lær

http://www.aksjonsgruppa.com/#!To-Forsvarsverk/c21xo/54c3eb4f0cf2fadc224b0544



TRÅDOVERSIGT

72711 Biotec Pharmacon
8/7 15:06 POH 14