Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Analyse af TK Development i Värdepappret


73049 mlama 31/8 2015 10:38
Oversigt

Jeg har skrevet en længere analyse (ca. 10 A4-sider) om TK Development som gæsteanalytiker på det svenske valueinvestormagasin Värdepappret. I analysen har jeg set på markedsudviklingen inden for detailhandel, sammenlignet forskellige ejendomssegmenter, gjort tanker om TKs portefølges bogførte værdi, sammenlignet konkurrenternes portføljer og aktiekurser, blandt andet.

Hvis du er interesseret i at læse analysen samt få to andre dybdeborende analyser (og en artikel som omhandler DCF-modellen) med på købet, kan du blive abonnent på bladet her: http://www.vardepappret.se/prenumerera/ - læs evt. et prøvenummer, link findes på forsiden.

Värdepappret, som jeg ingen økonomiske interesser har i, udkommer sidste fredag i hver måned og koster 2000 SEK årligt. Magasinet adskiller sig fra andre tidsskrifter ved at bore flere spadestik dybere end hvad som er sædvanligt. Den lidt højere pris i forhold til andre magasiner bør derfor vejes op mod, hvad man får for pengene. En af hovedophavsmændene, Kenny Granath fra aktiefokus.se, er sikkert velkendt på forummet for sine omfangsrige brancheanalyser af danske banker og nordiske forsikringsselskaber. Jeg kan kun anbefale magasinet.

TKs halvårsregnskab kommer den 11. september, og jeg vil følge op på det på InRater.com samme dag under Fund Manager, Hammerinvesting. Man betaler en fee på 15 USD/md for at få adgang til analyser, kvartalsvise opdateringer og min portfølje.



TRÅDOVERSIGT