Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

      

BioPorto Analyse


73136 AndersEgsvang 7/9 2015 14:14
Oversigt

Hej Alle!

Så blev det tid til at tage et lille hurtigt kig på BioPorto, som lige nu er den største position i min portefølje. BioPorto har bevæget sig som en drøm for mit vedkommende i det sidste stykke tid.

Jeg røg først med på bølgen da vi brød over 1.95 og tog så min profit lidt længere oppe. Har ventet på tilbagefaldet, og det fik vi så her for et stykke tid siden.

BioPorto har en flot begyndende op trend, og har skabt højere bunde og højere toppe. Efter vi ramte de 3kr begyndte folk at tage profit på deres positioner og dermed skabe en Flagformation, som vi nu har brudt ud af (Se billedet). Hvad fortæller det os så? Det fortæller os at køberne har haft en lille pause, men er nu kommet stærkt tilbage med endnu mere kraft. Ikke nok med at vi har brudt ud af vores flagformation med god volumen, så har vi også skabt en meget stejl trendkanal her for nyligt. Dermed kan vi se at køberne altså har taget rigtig god kontrol, da vi ikke har brudt denne kanal endnu.

Jeg kan desværre ikke tegne det ind på grafen, men vi kan også se en del beartraps, hvilket er noget af det jeg leder meget efter når jeg finder nye muligheder i markedet. (Bear traps, er et positivt tegn da det er områder der lokker folk til at shorte, men senere hen stopper dem ud og dermed bliver sælgere til købere)

Jeg har tilføjet flere gange til positionen, og bliver ved med det, så lang tid den arter sig efter mine analyser. Det vigtigste for mig lige nu, er at vi bryder over 3.2 kr og laver højere toppe hele tiden. Får vi pludselig en lavere bund, så er jeg ude af den igen. Men lige nu ser det rigtig positivt ud.

Første target har jeg målt til at ligge på kurs 4 kr og andet target ligger helt oppe på kurs 5.2 kr.

Det bliver en spændende tid vi går i møde med FDA og den stigende Price Action vi ser i aktien. Rigtig god aktivitet fra storaktionærene hvilket også er positivt.

God fornøjelse med det!

Med venlig hilsen
Anders Egsvang Rasmussen
www.egsvang-trading.dk


Disclaimer: Jeg ejer selv positioner i det nævnte aktiv. Dette skal ikke ses som rådgivning på nogen måde men kun bruges til inspiration. Risikoen er stor, og kan føre til tabet af det investerede beløb.

Bioporto
7/9 2015 22:33 Doctor 273146Hej Anders.

Spændende med TA på Bioporto. Vi, der har været længe i aktien, har nok på fornemmelsen, det meget er de samme, der sidder og trader den. Jeg er på ingen måde ekspert i aktiehandel, men er Bioporto ikke for lille en aktie til at kunne vurderes på denne måde? Som regel stiger aktien pænt på nyheder, falder så roligt en lang periode til den finder et leje, og stiger/falder så igen ved næste nyhed. Eller tager jeg helt fejl?

Mvh Doctor.8/9 2015 07:51 AndersEgsvang 273147Hej Doctor

Som jeg ser det arter BioPorto sig fint efter de tekniske analyser. Man skal selvfølgelig altid tage tingene med et gran salt og kunne sortere i de signaler der kommer. Ellers kan man hurtigt finde tusind forskellige signaler der peger i alle mulige retninger. Men kigger man nærmere på grafen, så kan man se at selvom det er en lille aktie, så er der stadig rigtig meget psykologi gemt i aktien. Folk køber ikke bare op på mærkelige punkter, der ikke giver nogen mening rent teknisk. Nej man kan tydeligt se at der kommer køberpres i nøjagtigt de områder hvor det er forventet, og det er for mig det vigtigste. Begynder køberne at misse de områder og finde dem uinteressante at købe på, så bliver jeg mere nervøs. Men så lang tid jeg ser god Price Action i disse områder, så er jeg en aktiv køber ;)

Med venlig hilsen
Anders Egsvang Rasmussen
www.egsvang-trading.dk8/9 2015 12:24 Doctor 173153Hej Anders.

Tak for udførligt og venligt svar. Du er jo svær af argumentere imod en dag som i dag. :-) Jeg vil prøve at se på handlen i Bioporto med andre briller.

Mvh Doctor.8/9 2015 13:36 AndersEgsvang 073156Hej Doctor

Ja det har været en fornuftig dag ind til videre må man sige.
Det er altid godt at se det fra lidt forskellige sider, derfor nyder jeg også godt af din indsigt i chatten.

Med venlig hilsen
Anders Egsvang Rasmussen
Egsvang Trading18/9 2015 08:44 gavtyven 073214Hej Anders,
Ud fra den trend du har tegnet, så må du da være ude nu, efter de sidste dages fald?
Eller venter du med at se, om den klarer støtteområdet i 2,7?

Mvh8/12 2015 12:10 Livermore 073825Er det ETX' charts, som du anvender?
PS. Fremragende TA analyser du laver - resultaterne taler for sig selv...8/12 2015 12:25 AndersEgsvang 073826Hej Livermore

Jeg laver analyserne på Netdania når det er enkeltaktier. Jeg bruger kun ETX til daytrading af index og valuta.

Og tak for det!TRÅDOVERSIGTSENESTE NYHEDER